Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Anasayfada ki resimler gözükmüyor

kittysmew

Yeni Üye
Öncelikle merhaba,

Bir sorunum var.Forumu baya dolaştım ama işime yarayacak bir çözüm bulamayınca, yeni konu açayım dedim.

Sanırım bu hatayı yaşayan başkalarıda varmış, ana sayfaya ne zaman fotoğraf eklesem fotoğraf gözükmüyor.Her tür dosyayı denedim gene olmadı.Slider sorunsuz çalışıyor ama sağ tarafında ki ve en altta ki resimleri düzenleyince gözükmüyorlar. Sorunun resmi;

Ekli dosyayı görüntüle 125

Şimdiden yardımlar için teşekkürler :)

aynı sorunu bende yaşıyorum.Footerdaki bilgiler menüsü kayboldu.Ürün görsellerimin üstünde compare ve no deals gibi saçma sapan yazılar çıkıyor.Admin panelde kombinasyon oluşturma ekranında kaydet yeni kombinasyon kombinasyon iptal seçenekleri birbirinin içine giriyor.

Öncelikle merhaba,

Bir sorunum var.Forumu baya dolaştım ama işime yarayacak bir çözüm bulamayınca, yeni konu açayım dedim.

Sanırım bu hatayı yaşayan başkalarıda varmış, ana sayfaya ne zaman fotoğraf eklesem fotoğraf gözükmüyor.Her tür dosyayı denedim gene olmadı.Slider sorunsuz çalışıyor ama sağ tarafında ki ve en altta ki resimleri düzenleyince gözükmüyorlar. Sorunun resmi;

Ekli dosyayı görüntüle 125

Şimdiden yardımlar için teşekkürler :)

Resim yükleme yaparken bir hata alıyormusunuz ayrıca SEO - friendly URL yi kapatıp tekrar denermisiniz?

aynı sorunu bende yaşıyorum.Footerdaki bilgiler menüsü kayboldu.Ürün görsellerimin üstünde compare ve no deals gibi saçma sapan yazılar çıkıyor.Admin panelde kombinasyon oluşturma ekranında kaydet yeni kombinasyon kombinasyon iptal seçenekleri birbirinin içine giriyor.

hangi işlemi yaptıktan sonra bu hata oluştu acaba?

Admin klasörünü tekrar upload edin olmazsa sıfırdan tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

olmuyor ne yaptıysam sıfırdan tekrar kurmayı deniyorum prestashop u yine aynı şey tema üzerinde hiçbir düzenleme yapmadığım halde yine aynı sorunlarla karşılaşıyorum

Prestashop u sıfırdan kurduğundada aynı problem varsa ya senin bilgisayarında veya hosting de bir sorun olabilir.

Üst Alt