Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Anasayfanız için resim slaytı v1.3.7 - by PrestaShop

SametBCKC

Yeni Üye
iyi günler;

Başlıkta kullandığım anasayfa default slider eklentisini kullanıyorum. öncelerden çalışıyordu resimleri yükledim ama şimdi durdu. ne otomatik ne manuel değişmiyor.:confused:

Farkli tarayicida denedinizmi?

iyi günler;

Başlıkta kullandığım anasayfa default slider eklentisini kullanıyorum. öncelerden çalışıyordu resimleri yükledim ama şimdi durdu. ne otomatik ne manuel değişmiyor.:confused:

problemin olduğu sayfayı PM ile gönderebilirseniz bir debug ederek inceleyelim

problemin olduğu sayfayı PM ile gönderebilirseniz bir debug ederek inceleyelim

iyi günler;

Resim yüklemedeki hatayı çözdüm sayenizde fakat şimdi slayt olarak eklemek istiyorum sıralı olarak ekliyorum ama slayt olarak değilde alt alta aşağıya doğru ekliyor resimleri.

Problem ana sayfada oluşuyor. shop.yukselteknik.com

iyi günler;

Resim yüklemedeki hatayı çözdüm sayenizde fakat şimdi slayt olarak eklemek istiyorum sıralı olarak ekliyorum ama slayt olarak değilde alt alta aşağıya doğru ekliyor resimleri.

Problem ana sayfada oluşuyor. shop.yukselteknik.com

modül bir slayt modülü ise modülü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Bu modulde o olay var. Sayfa ilk acildiginda resimlerin yüklenmesi asamasinda resimleri alt alta göstermektedir. Tarayicinizda resimler tamamen yüklendikten sonra slayt calismakta. Sanirim baglantiniz yavas ve tarayiciniz resimleri yükleyinceye kadar resimleri alt alta göstermektedir.
Sitenize eklemeler yaptikca haliyle sisteminiz yavaslamakta ve sitenizin hizida düsmektedir.

Üst Alt