Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Anaytics Problemi?

ttenergy

Yeni Üye
Arkadaşlar shop sitemde analytics modulunu aktif ettim ve kodumu da girdim. Fakat google analytics raporlarinda sitede 1 haftadır güncelleme ve değişikli olmasına rağmen analytics sayfada %0 değişikli gösteriyor. Sanırım analytics bu değişikliği algılamıyor. Bu sorunu yaşayan ve çözbilen arkadaşlar varsa bu sorunumu gidermek istiyorum
Ekran Görüntüsü:

23898952.jpg
Untitled___4.jpg

Cvp: Anaytics Problemi?

Modülü İncelemedim ancak o kolonun ne ile ilgili olduğunu yazarsanız mantık yürütebilirim iyi günler

Cvp:Anaytics Problemi?

o görüntü google analytics hesabımda siteme ait istatistik. Sitede değişikli yada güncelleme yapılırsao 0 olan kısın %5 yükselişte yada %10 ne kadar değişiklik yapılmışsa onu gösterir. Sitede suan 250 adet ürün var 1 haftadırda acık en azndan %1 veya 5 güncel değişiklik yapıldıgını göstermesi gerekli ama göstermiyor.

Onun dışında Google webmasters sitemaps istatistikleri de yok yani siteyle ilgili google.com da yer alan ufak tefek datalar, aranan kelimeler sitede kullanılan o cok kelime ziyaret istatistikleri v.s

Cvp:Anaytics Problemi?

Google hakında tam detaylı bilgim yok araçlarına pek aşina degilim bır deneme yaparak kurcalayacagim gelisme olursa yazarm r10.net te de bunu sorabilirsin cunku google ın sağladığı bir servis

Üst Alt