ARAMA ÇUBUĞUNU HEADER DEN SAĞ STÜNA NASIL ALABİLRİM LÜTFEN ACİL YARDIM
N nido2006 Yeni Üye Katılım 11 Tem 2011 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 0 18 Tem 2011 #1 ARAMA ÇUBUĞUNU HEADER DEN SAĞ STÜNA NASIL ALABİLRİM LÜTFEN ACİL YARDIM
M McDaim Yeni Üye Katılım 30 Tem 2010 Mesajlar 1,668 Tepkime puanı 0 Puanları 0 18 Tem 2011 #2 Cvp: ARAMA ÇUBUĞUNU HEADER DEN SAĞ STÜNA NASIL Admin panel + moduller + pozisyonlardan istediginiz tarafa aktarabilirsiniz
Cvp: ARAMA ÇUBUĞUNU HEADER DEN SAĞ STÜNA NASIL Admin panel + moduller + pozisyonlardan istediginiz tarafa aktarabilirsiniz
L LooserJack Yeni Üye Katılım 3 May 2011 Mesajlar 162 Tepkime puanı 0 Puanları 0 13 Ağu 2011 #3 Cvp: ARAMA ÇUBUĞUNU HEADER DEN SAĞ STÜNA NASIL Mcdaim abi bu teslimatta ödeme kısmında değişiklikler yapmak istiyorum , resim vs vs bişeyler eklicem bunun yolu nerededir?
Cvp: ARAMA ÇUBUĞUNU HEADER DEN SAĞ STÜNA NASIL Mcdaim abi bu teslimatta ödeme kısmında değişiklikler yapmak istiyorum , resim vs vs bişeyler eklicem bunun yolu nerededir?
W wMasterNew Administrator Administrator Katılım 27 Eki 2008 Mesajlar 2,933 Tepkime puanı 0 Puanları 36 18 Ağu 2011 #4 Cvp: ARAMA ÇUBUĞUNU HEADER DEN SAĞ STÜNA NASIL Modülü McDaim'in dediği gibi yukarı aşağı taşıyabilrsiniz soldan sağa almak içinde yine pozisyonlarda "Modül Naklet" kullanabilirsiniz @LooserJack modules / cashondelivery klasörünü incelersen sevinirim
Cvp: ARAMA ÇUBUĞUNU HEADER DEN SAĞ STÜNA NASIL Modülü McDaim'in dediği gibi yukarı aşağı taşıyabilrsiniz soldan sağa almak içinde yine pozisyonlarda "Modül Naklet" kullanabilirsiniz @LooserJack modules / cashondelivery klasörünü incelersen sevinirim