Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
googlda arattım ama bir türlü bulamadım bir arkadaşıma kurulum yaptım arapça dil istiyor ama arapça dil dosyasını bulduğum halde kurulum u yapamadım bilen varsa yardımcı olurmusunuz teşekkürler
TRANSLATİONS KLASÖRÜNE dil dosyası eklenmiş ancak Yönetim Ofisi > Araçlar > Lisan Bölümünden yeni lisan ekle tıklıyorum arapçayı eklemek istediğimde bana şu mesajı veriyor
nesne oluşturulurken bir hata oluştu. lang (Unknown column 'is_rtl' in 'field list')
buradan arapça dil dosyasını indirdim http://www.prestashop.com/en/downloads/
Yönetim Ofisi > Araçlar > Tercümeler Bölümünden Dil Paketini Gözatı Tıklayıp Elle yükledim bunlar ilk yaptıklarımdı olmayınca buraya başvurdum sen translationsa dil paketini at deyince oraya baktım orda zaten arapça dil dosyası vardı klasörler halinde oluşmuş durum budur işyerindeyim bir arkadaşada sözverdim yeni dükkan açtı arap müşterileri varmış başıma bela oldu ya lütfen bana adım adım yol gösterin şundan kurtulayım teşekkürler