Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Arapça Dil Nasıl Ekleyebilirim

disspri

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar

googlda arattım ama bir türlü bulamadım bir arkadaşıma kurulum yaptım arapça dil istiyor ama arapça dil dosyasını bulduğum halde kurulum u yapamadım bilen varsa yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Cvp: Arapça Dil Nasıl Ekleyebilirim

Araçlar/tercüme bir dil ekle bölümü var ordan listeden istediğin dili seçerek sisteminin içine entegre edebilirsin

dediğiniz gibi yaptım ancak olmadı

' Çeviri ama başarıyla eklendi dil kurulmamıştır '

şeklinde mesaj alıyorum bu aşamada ne yapmam lazım ?

dil dosyasını indirip ftpden translastrion klasörüne atmayı deneyin

TRANSLATİONS KLASÖRÜNE dil dosyası eklenmiş ancak Yönetim Ofisi > Araçlar > Lisan Bölümünden yeni lisan ekle tıklıyorum arapçayı eklemek istediğimde bana şu mesajı veriyor

nesne oluşturulurken bir hata oluştu. lang (Unknown column 'is_rtl' in 'field list')

dosyayı oraya attığında ekleme yapmana gerek yok sadece aktifleştirme yapıcaksın lisan bölümünde türkçe ingilizcenin altında arapça çıkmış olmalı

buradan arapça dil dosyasını indirdim http://www.prestashop.com/en/downloads/

Yönetim Ofisi > Araçlar > Tercümeler Bölümünden Dil Paketini Gözatı Tıklayıp Elle yükledim bunlar ilk yaptıklarımdı olmayınca buraya başvurdum sen translationsa dil paketini at deyince oraya baktım orda zaten arapça dil dosyası vardı klasörler halinde oluşmuş durum budur işyerindeyim bir arkadaşada sözverdim yeni dükkan açtı arap müşterileri varmış başıma bela oldu ya lütfen bana adım adım yol gösterin şundan kurtulayım teşekkürler

dil paketini upload etmeden önce dil iso kodu ile dili eklemelisin mesele Türkçe iso kodu tr arşiv-> tr.gzip gibidir

ben çözdüm php my adminden ps_lang a girip dili ekledim sonrada sorunsuz istediğim dili ekleyebildim ilginize teşekkürler

Üst Alt