Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy

fsariz

Yeni Üye
Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıyor. Bana yardımcı olurmusunuz

Hata

Toplam 1 hata bulunmaktadır. :

Geçersiz kargo servisi seçildi veya kargo servisi seçilmedi

diyor ve diğer aşamalara geçemiyorum.

Acil cevap bekliyorum

Cvp: Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy

Merhabalar,

Admn panel kargo ekranından kargonuzu tüm ülke ve bölgeler için seçerek probleminizi giderebilirsibiz.

Cvp:Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy

dediğiniz yerlerde herşey işaretli yani başında yeşil okey işareti var. ama yinede aynı sorunla karşılaşıyorum.

Birde bişey dikkatimi çekti satış esnasında fatura adresi kısmından sonra ileri tuşuna basınca gelen ekranda bu adres için kargo mevcut değildir yazıyor bunu nasıl aşarız

sayın yönetici;

aynı sorunu Bende yaşıyorum ve yaptığım onca şey boşa gitti.Admin panelinde kargo bölümüne girin kargonuzu tüm ülke ve bölgeler için seçin demişsiniz.Böyle bir seçenek yok ki.nasıl düzelteceğiz sorunu.Herşeyi düzgün ayarlıyorum.Kargo tanımını yapıyorum geçerli bölgeyi ayarlıyorum diğer ülke ve bölge ayarları da tamam ama siparişte kargo bölümünü geçemiyorum."bu adres için kargo mevcut değil" uyarısı veriyor.

Arkadaşlar bu hata birçok arkadaşımızdan yaşanıyor. Öncelikle sizden ricam benim Kargo - Ülkeler - Türkiye nin içinde " Bölgeler içerir " sekmesini hayır yapmanız. Bunu yaptığınızda eminim birçoğunuzun hatası giderilecektir. Devam eden arkadaşlar yeniden burdan paylaşırsa yardımcı olmaya çalışalım.

ReaLity yazan:
Arkadaşlar bu hata birçok arkadaşımızdan yaşanıyor. Öncelikle sizden ricam benim Kargo - Ülkeler - Türkiye nin içinde " Bölgeler içerir " sekmesini hayır yapmanız. Bunu yaptığınızda eminim birçoğunuzun hatası giderilecektir. Devam eden arkadaşlar yeniden burdan paylaşırsa yardımcı olmaya çalışalım.

hocam
maalesef olmuyor yine aynı hatayı veriyor.Yaptığım işlemler şu.Sadece türkiye ve europa bölgesinde çalışacağımdan diğer ülkeler ve bölgeler pasif durumda.Kargoya girip,2 adet kargo tanımlıyorum ve bunların geçerli bölgesini europa olarak tanımlıyorum.iller tamam.ülkeler sadece Türkiye aktif ve dediğiniz gibi bölgeler içeriri pasif duruma getirdim.Bölgeler sacede europe aktif ve bu bölge için kargoya izin ver aktif.Aslında basit ayarlar ama anlayamıyorum Benim gibi bu sorunu aşamayan arkadaşlar forumu inceledim bi hayli var.Lütfen bi çözüm bulsanız çok iyi olacak çünkü bu sorun yüzünden siteyi aktif hale getiremiyorum.

Birde şu ayrıntı var belki sorunda etkilidir.Siteye üye olurken adres bölümünce yönetim panelinde mevcut olmayan İLÇE seçme bölümü var ancak (fotoğrafını da yolluyorum) buradan yönetim panelindeki iller seçenekleri geliyor ve Şehir seçme bölümü seçmeli değil elle yazmalı
Screenshot_1.png

kenan@cihanmobilya.com Msn Eklersen bi bakalım sorununa çözümü burdan paylaşalım.

arkadaşım benimki hala devam ediyor.Başka yapmamız gereken birşey varmı acaba????????

birde bu cihanmobilya.com daki en üstte banneri nasıl koydun??? ve sağ taraftaki kısıma kampanya kataloğu nasıl ekledin.
yardımların için teşekkürler

Hayır onun bir etkisi yok. Kargonun etki alanı Sadece ülke içindir.

Öncelikle ReaLity (Kenan Bey)'e çok teşekkür ederim kargo bölümünde yaşadığım problemi çözdü.Arkadaşlar bu konuda sorunlarınız varsa Kenan Bey'e danışınız.

Arkadaşlar Birde şöyle bir sorum olacak.Kargo seçeneklerinin karşısında Fiyat bölümünde ücretsiz yazıyor bunu nasıl kaldırabilirim.Yani müşteri alacağı ürünün kargo masrafını kendisi ödeyecek.Ücretsiz Yazan yere şöylede yazılabilir kargo ücreti müşteriye aittir

Kardeşim ben onu senin için ayarlamıştım :) ürün fiyatına veya ağırlığına göre kargo uygulayabilirsin. Kargolar bölümünde fiyat aralıkları ve ağırlık aralıkları var oradan kendine kargo ücretlemesi yapabilirsin.

ReaLity yazan:
kenan@cihanmobilya.com Msn Eklersen bi bakalım sorununa çözümü burdan paylaşalım.

ekledim sizi info@onurwebstudio.com , ben yeni sürümü kullanıyorum ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olurmusunuz bana.Teşekkürler şimdiden ...

yaşadığım kargo sorununu kenan bey sayesinde çözdüm.Sizlerlede paylaşmak istiyorum.
Önemli olan püf noktası kargoları ekledikten sonra bu kargolar için fiyat aralıgı verilmemesidir.Kargolarınızı ekleyin.ardından fiyat araklılarına girip her kargonuz için 0-100 tl arasında fiyat aralıklarıyla kargonuzu burayada tanımlayın.Ardından ana kargolar bölümünden

İşlem ücreti:
TL
Ücretsiz kargo başlangıcı ::
TL
Ücretsiz kargo başlangıcı ::
kg
Fatura:

yazan bölümlere birşey yazmayın.
ne yazıyorsa öyle kalsın altına gelen ücretkrago servisi coğrafi konuma göre yazıcak oradan fiyatları değiştirip sitenizden deneme oalrak sipariş geçin fiyatları istediğiniz gibi ayarlamış olucaksınız.şahsen fiyatları ben kurcalayarak farklı kargolara farklı fiayt vermeyi rastgele kurcalayarak buldum.

aklınıza takılan takıldıgınız bir konu olursa konuya cevap yazın burada çözüm bulalım...

teşekkürler kardeşim derdime derman oldun.

bendeki hata belirtilen herşeyi yapmama rağmen devam ediyor :( lütfen yardımcı olur musunuz?
Untitled_1.png

Taşıyıcıları ve fiyat aralıklarını tamamen silip tekrar oluşturun ve yukarıda anlattığım şekilde tekrar deneyin.Yine olmaz ise info@onurwebstudio.com msn adresimi ekleyin yardımcı olurum.

Hay bu yazıyı yayınlayandan Allah razı olsun..:) Deli oluyordum bu probleme...Çözdüm sonunda...

Üst Alt