Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Attributes and Values ???

elgor

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sitem de "Attributes and Values" işlemine başladım ürünler için ama karşıma bir zorluk çıktı;

Örnek olarak; A ürünü tek olarak 1233 TL, A+B ürünü 1435 TL, A+C ürünün 1657 TL vb... gidiyor...

Bunların isimlerini (A, A+B ve A+C) Attributes and Values açtıktan sonra ürün bölümünde bunları Radio buton olarak
içeriğe yüklüyorum. Buraya kadar hersey normal... Sorun ise;

Bu ürünlerin fiyatlarını girdiğimiz yerde Fark olarak yazmamız gerekiyor... (A+B ürününden "1435" ten A ürününü çıkartıp "1233")

Bunun daha kolay bir yolu varmıdır? cünkü elimde 2000+ ürün var ve cogu bu şekilde kombinasyonlu ürünler... Fiyat güncellemesinde işimiz iş durumuna geliriyoruz...

Maalesef kombinasyond fiyat farklarini tek tek girmeniz gerekmektedir. Ancak toplu fiyat yüzdesi artirma veya düsürme modulü var.1.3 versiyonlarda calisiyordu 1.5.x calisirmi bilemiyorum. Modulü arastirin. sanirim maasprice moduldü. Bir deneyin.
Kolay gelsin

Maalesef kombinasyond fiyat farklarini tek tek girmeniz gerekmektedir. Ancak toplu fiyat yüzdesi artirma veya düsürme modulü var.1.3 versiyonlarda calisiyordu 1.5.x calisirmi bilemiyorum. Modulü arastirin. sanirim maasprice moduldü. Bir deneyin.
Kolay gelsin

Peki şunu yapabilirmiyiz... Örnek teki Kombinasyonların kendi kartları var, yani A+B ayrıca bir ürün sitede satılan... A nin içinde de olmasını istediğimden bu yolu seçtim... Bu ayrı olan A+B ürününü direk kombinasyona linkleye bilirmiyiz?

Üst Alt