Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

AYAKKABI NUMARALARI VEYA BEDEN NUMARALARI VERMEK..

cegomax

Yeni Üye
selam arkadaşlar..
urunlerde numara ya da boy seceneği kullanabiliyormuyuz ..
ornegin aynı ayakkabıda 40-41-42 veya
montta l-xl-xxl benzeri..
aradım fakat yonetimde bulamadım
yardımcı olabilirseniz sevinirim
teşekkürler....

Cvp:AYAKKABI NUMARALARI VEYA BEDEN NUMARALARI VERMEK..

Merhaba,

Ürün girişi yapmadan önce Nitelik ve Gruplar menüsünden istediğiniz özellik setlerini oluşturmanız lazım.
Daha sonra ürün girişi yaparken Kombinasyonlar özelliğinden (3 adım) beden veya numara verebilirsiniz.
Ayrıca farklı bedenlere değişik fiyat uygulama şansınız var.

Ama bir sorun toplu fiyat ya da stok güncellemeye kalktığınızda bedenli ürünleri tek tek güncellemeniz gerekiyor

merhabaa, bende benzer bir sorun yaşıyorum. acaba aynı ürünün 2 farklı bedeni yada ölçüsü için 2 ayrı fiyatı nasıl yaratabilir ve bunu gösterebilirim. niteliklerden oluşturup eklediğim ölçülerin fiyatı değişmiyor.lütfen acil yardım...

Merhaba,

Farklı bedenlere farklı fiyat uygulamak için:
-Ürün girişi yapılırken Kombinasyon seçeneğinden ürünün bedenini seçip FİYAT ÜSTÜNDEKİ ETKİ seçeneğinde İSTENİLEN DEĞER kısmını işaretlerseniz yanda açılan pencereye verdiğiniz fiyat farkı o bedene eklenecektir.

örneğin Pantolonun S ve M bedenleri 100 Lira iken L bedene 20 lira ekstra değer yazdığınızda sayfada L pantolon işaretlendiğinde fiyat otomatik olarak 120 Lira olarak gözükecektir

İyi günler

arkadaşlar çözüldü teşekkür ederim...

öncelikle güzel bilgi için teşekkür ederim, aynı renk ve model için müşteri ayakkabıya tıkladığında 41.42.43 numara seçeneklerini nasıl verebiliriz, tek tek numaralı ve aynı renkli ayakkabıyı sergilemekte hoş olmuyor, numara seçenekli uygulama için bir çözüm varsa bilgi rica edebilirmiyim.

Yokmu bilgi verebilecek

ürün düzeltme ekranındaki kombinasyonlar / nitelikler kısımlarını kullanabilirsiniz

cevaplar için teşekkürler. 1.4 sürümü daha kullanışlı ve renk seçenegi çok güzel fakat beden seçenegi ya yok yada ben çözümleyemedim, bir fikir alabilirmiyim.

Üst Alt