Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Aynı Kategori Sorunu

tim07z

Yeni Üye
Arkadaşlar bi sorunum daha war hemen anlatıyorum

eklemiş olduğumuz herhangi bi ürünü izle butonuna basıp izlediğimiz zaman ürünün kendisi açılıo ve hemen altında slayt bazında duran aynı kategori menüsü war ve bende aynı kategorideki ürünler aralıkları çok fazla olmakla beraber alt alta duruyo normalde bunların yanyana durması gerekirken ve sağ ve soldaki oklara tılkadığğımız da ilerlemesi gerekir bu sorunumu temanın css inden nerden halledebilirim. yardım ederseniz sevinirim.

teşekkür ederim.

Cvp:Aynı Kategori Sorunu

probleminizi tam olarak anlayamadım bu yüzden çözüm üretemiyorum resimli olarak sorunuzu dile getirirseniz probleminizi halledebiliriz.

teşekkürler

bende bu şekilde

olması gereken bu şekilde

nasıl düzeeltebilirim.

yokmu arkadaşlar bu sorunuma çözüm bulacak biri

hocam o css'den hallolmaz..ancak php yada javascript'ten hallolur ki o da bizi aşar..o sitenin genelinde bi sorun aslında..mesela anasayfana bi ürüne girdiğinde o ürün kategori altında değil anasayfa altında görünür. Örneğin: Anasayfandan 'acura tansiyon aletine' tıkladın.Senin kategriler kısmında ise acura diye bi kategori var.onun altında tansiyon aletleri onun altında da acura tansiyon aleti var. normal koşullarda bu sen anasayfadan acura tansiyon aletine tıkladığında üstte görünen yol :Anasayfa-->acura-->Tansiyon Aletleri-->acura Tansiyon aleti olması gerekirken, Anasayfa-->acura Tansiyon aleti oluyor.bundan dolayıda aynı kategoride ürün senin sorunun gibi görünüyor.bilmem anlatabildim mi.

son birşey : Css ile sadece stil,renk,boyut gibi görsel değişiklik yapılabilir.

Saygılar..

Üst Alt