Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Banka Havale Modülü arıyorum

kursunlu

Yeni Üye
Siteyi gezdim çok güzel bilgiler edindim. Prestashopu ilk defa kullanıyorum. Amatör sayılırım. Kendi firmamız adına yaptığım site çok hoş oldu fakat banka havele modülü oluşturamadım. Sepete atılan ürünleri çok fiyatlandırıyor nakliye kısmına gelince takılıyor. Siparişi verdikten sonra banka havalesi yapılınca ürünlerini kargoya vererek takip etmek istiyorum. Sanal pos mantıklı gelmediğinden bu şekilde bir çözüm arıyorum.

Bu Konuda Bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır ?

Cvp: Banka Havale Modülü arıyorum

Admin panelden havale modulünü aktif etmeniz gerekmektedir. Ancak ödeme seceneklerine gelmeden önce posta firmasi, posta fiyatlandirma ve postanin gecerli oldugu ülkeler düzenlenmelidir.
Admin panelinizde havale modulünü aktif ettiginiz halde yina havale secenegi cikmiyorsa yine admin panelden havale seceneginin ülkelere göre tanitilmasi gerekmektedir.
Kolay Gelsin

Merhabalar

Öncelikle sitemizden aldığınız desteği beğenip dile getirdiğiniz için teşekkürler..

Banka havale modülünü Türkiye için Aktive etmek ve Havale modülünü konfigüre etmek gereklidir.

Bunlar için Yönetim ekranında "Ödeme" sayfasından Önce türkiye satırının sağındaki kutuları işaretliyin sonrada banka havalesi >> Konfigüre ile ayarlarınızı yapın..

Bukadar kısa sürede göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. Banka bilgilerini güncelledim, Ödeme yerinden Tr'yi seçtim fakat halen nakliye kısmına kadar geliyor ordan ileri geçmiyor. Muhtemelen benden kaynaklanan bir sorun ;)Başka bir öneriniz bulunurmu ?

Kargo firmalarımı gözükmüyor? yoksa ödeme modülleri mi yok hatası alıyorsunuz?

Üst Alt