Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Banka havalesine indirim yapmak istiyorum

legend.61

Yeni Üye
merhaba,
Banka havalesi ile ödeme yapmak isteyen müşterilerimize % olarak indirim yapmak istiyorum. google da araştırdım biraz ücretsiz bir eklenti dolaşıyor fakat eksikleri varmış. Eksiksiz olanda ücretli dağıtılıyor.

Bu konuda bir öneriniz var mı. yardımcı olabilir misiniz?

Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum

Modül satın aldım. sorun çözülmüştür;)

kardeş merhaba paylaşırmısın mocülü ?

Ücretli aldığım için paylaşasım gelmiyor açıkçası ama 15 tl ye verebilirim isterseniz.

başlangıçta burada yardım istiyorsun, şimdi senin gibi olan arkadaşlara yardım etmeyeceksen emin ol ilerde başın dara düştüğünde kimse de sana yardım etmez.

Yardım olsun diye 15 tl ye vereyim dedim.ben 15 tl ye almadım.

Eğer 15 Tl ye veriseniz hemen alırım. Sizden cevap bekliyorum.. Siz 30 euro'ya aldınız belki ama benim gibi 4-5 kişiye satsanız paranızı fazlasıyla çıkartırsınız zaten :)

özel mesaj yazdım iletişime geçerseniz modülü size verebilirim.

Mesaj gelmemiş

Buradan iletişim bilgileri vermenin forum sorumlularının hışuna gideceğini sanmıyourm fakat özel mesaj gönderirken hata sayfası geliyor.

Msn:61mustafaaydin@gmail.com

ödeme gerçekleştirdikten sonra dosyayı msn den size yollarım
ödeme seçenekleri akbank, işbankası paypal

ücret 15 tl veya 10 dolar.

Not: glsnkb ile alışveriş gerçekleşmiştir. Modülü isteyen diğer arkadaşlarada yardımcı olabilirim.

Özel Mesajdaki hata nedir? Arkadaş aldıysa bilgilerinizi, mesajı düzenleyiniz.. Özel mesajdaki hatayı iletebilirseniz sevinirim

Evet aldım bilgileri, silebilirsiniz. Bana hata mesajı dahil hiçbir özel mesaj gelmedi.

banada kopyasını gönder butonuna tıklayıp denedim buyrun hata:

SQL error when attempting to save a messageDB function failed with error number 1054
Unknown column 'systemflag' in 'field list' SQL=INSERT INTO jos_uddeim (fromid, toid, replyid, toread, message, datum, disablereply, systemflag, systemmessage, totrashoutbox, totrashdateoutbox) VALUES (14999, 14999, 0, 1, 'özel mesaj hata denemsi: kod hatası gelmişti sayfaya şimdi deneme için yolluyourm. (Gönderdiğiniz mesaj buraya kopyalanacak wMaster)', 1308233966, 1, 2, 'kime wMaster', 1,1308233966)
SQL =

INSERT INTO jos_uddeim (fromid, toid, replyid, toread, message, datum, disablereply, systemflag, systemmessage, totrashoutbox, totrashdateoutbox) VALUES (14999, 14999, 0, 1, 'özel mesaj hata denemsi:

kod hatası gelmişti sayfaya şimdi deneme için yolluyourm.

(Gönderdiğiniz mesaj buraya kopyalanacak wMaster)', 1308233966, 1, 2, 'kime wMaster', 1,1308233966)

Para ile satın alınan Modül, Tema, Yazılım gibi para ile satılan ürünler ücretsiz verilmemeli yada satılmamalı telif haklarına aykırı bu modüllere emek harcayanların emeğine saygısızlık olur

Bu modulun adı ne nerden satın aldın bildirirsen sevinirim ayrıca para ile satılan ürünler kopyalanıp satılamaz yada ücretsiz verilemez telif hakları yasasına aykırı

Telif haklarina saygili olma görüsünüze katiliyorum. Ancak Lisansli bir ürünün ticaretinde sorumluluk saticidadir

Üst Alt