Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Bayi sitesi

r_askan

Yeni Üye
Mrb
Arkadaşlar ben müşterilere özel müşterilerin referans koduyla üye oldukları markofoni tarzı bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorum nasıl yapabilirim
örn:
www.bayikanali.com (girişi bu şekilde olacak)

Cvp: Bayi sitesi

sitenize index.html oluşturup bu tarz bir düzenleme yaparak ordaki formdada site girişine gönderim yaparak doğruluk üzerine siteyi açtırabilirsiniz fakat bu seferde üyeleri sizin elle eklemeniz gerekecektir

yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim ben zaten herkezin üye olmasını değil istediklerimin üye olmasını istiyorum. özel müştterilere yapıcam siteyi o yüzden kendim eklerim sorun olmaz ama fazla tasarım bilgim yok bu dediğinizi nasıl yapabilirim teşekkürler

bu kodları header.php içerisine ekleyip utf8 olarak kaydedebilirsiniz. Bu sayede üye olmayan birisi mağazayı görüntüleyemez.

if (!$cookie->isLogged())
{echo '<form action="authentication.php" method="post" id="login_form" class="std"><input type="hidden" name="phpMyAdmin" value="98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836" />
<fieldset><input type="hidden" name="phpMyAdmin" value="98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836" />
<h3>Bayii Girişi</h3>
<p class="text"><label for="email">E-posta adresi</label>
<span><input gtbfieldid="16" id="email" name="email" value="" class="account_input" type="text"></span></p>
<p class="text"><label for="passwd">Parola</label>
<span><input id="passwd" name="passwd" value="" class="account_input" type="password"></span></p>
<p class="submit"><input class="hidden" name="back" value="my-account.php" type="hidden">
<input id="SubmitLogin" name="SubmitLogin" class="button" value="Giriş" type="submit"></p></fieldset></form>';
exit;}

mrb yazdıklarınız için çok teşekkür ederim yanlız ben markafoni tarzı trensyol tarzı bir site kurmak istiyorum nasıl yapabilirim çok teşekkür ederim

Arkadaşım, prestashop sistem, içerik, kullanım ve amacı webshop içindir. Farklı bir sistem için kullanmak istiyorsanız amacınıza uygun bir sistem bulmanız gerekmektedir. Bazı ücretli yazılımlar işinizi görebilir. Prestashop sisteme farklı bir giysi giydirmek istiyorsanız buna maalesef yardımcı olamayız. Yani prestashop sistemin içeriğini biz değiştiremeyiz.
Bilginize

Üst Alt