Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Bayilik Modülü

albeyaa

Yeni Üye
Siteme kullanıcılıarın bayilik açarak kendi ürünlerini satmasını nasıl sağlayabilrim acaba??
örnek olarak:
Siteye girildiğinde kullanıcı girişi ve bayi (mağza açılması) girişi görünsün istiyorum, bayi kendi girip istediği ürünleri ekleyip satışını benim hesabımdan yapacak ben müşteri satışını onayladıktan sonra ben bayi me parasını yollayacağım?
bu mümkün müdür?
bu tarzda siteler var bende bu şekilde kullanmak istiyorum?.
Teşekkurler Başarılar?.

Cvp:Bayilik Modülü

bu düşünceyi bende düşündüm hemde bir kaç deneme yapmaktayım ama bir türlü başaramadım.

yöresel bi pazar açacağım ve buradan kullanıcılar kendi ürünlerini satacaklar.

yapılabilirmi acele yardım.

Selamlar dostum bu istediğiniz prestashopta imkansız. PrestaShop Genel forumda (İngilizde olan kısım) buna iste yönetiminden cevap verildi. PrestaSHop bunun için yapılmış bir site değil. Yani illaki yapılır ama bi yazılımcı tutarsın kendiye dökersin paraı "yaz ulaaaayyyn yaaaazzz" dersin yazar :D

Bence kasma... Bayilik modülü değil zaten istediğin şey. Bayilik modülü deyince bayi için Toptan fiyat Perakende fiyat ayrımı anlaşılıyor ki buda mümkün değil zaten. Sadece indirim kuponu mevzu var ki bunlar siizn sorduğunuz şeyler değil zaten...

Hade eywallah

shaqo999 yazan:
Selamlar dostum bu istediğiniz prestashopta imkansız. PrestaShop Genel forumda (İngilizde olan kısım) buna iste yönetiminden cevap verildi. PrestaSHop bunun için yapılmış bir site değil. Yani illaki yapılır ama bi yazılımcı tutarsın kendiye dökersin paraı "yaz ulaaaayyyn yaaaazzz" dersin yazar :D

Bence kasma... Bayilik modülü değil zaten istediğin şey. Bayilik modülü deyince bayi için Toptan fiyat Perakende fiyat ayrımı anlaşılıyor ki buda mümkün değil zaten. Sadece indirim kuponu mevzu var ki bunlar siizn sorduğunuz şeyler değil zaten...

Hade eywallah

verdiğin bilgiler için teşşkur ederim kardesim ayvallah.
peki ben boyle bir sistem için ne tur bir script bulmam gerekir yani ücretli ama ne tavsiye edersisiniz???
mesela siteme girip belirli bir mağaza ücreti öedeyip üye olacak istediği ürünleri koyup satacak vs.... (örnek site: http://www.gittigidiyor.com/)

şöle olabilir sol taraftaki hakkımızda kımıs v.s den bayilik başvurusu diye bi bölüm açın orda erekli bilgileri verin kişi int sitenize üye olsun yönetim izinleri bölümünden admin değil ancak ürün ekleme izni verin olsun bitsin.

mertihsan yazan:
şöle olabilir sol taraftaki hakkımızda kımıs v.s den bayilik başvurusu diye bi bölüm açın orda erekli bilgileri verin kişi int sitenize üye olsun yönetim izinleri bölümünden admin değil ancak ürün ekleme izni verin olsun bitsin.

teşekkur ederim kardesim saol verdiğin bilgi için deneyeceğim mantıklı bi yaklasım...
prestashop un bazı eksiklikleri ve problemleri var sunlarda bi hallolsa cok güzel olacak şimdilik elimden geldiğince sorunları çözmeye çalışıyorum sayenizde teskkurler ...

O imkansız diyenlere sözüm...Arkadaşlar neden bu kadar olumsuzsunuz? Tamam bilgi eksiğiniz olabilir ve bu işlerde acemi olabilirsiniz tamam da kalkıp illa yorumda imkansız diyerek düşünceleriniz belirtmeniz yanlış.Size göre imkansız olabilir.Ama bu imkansız olduğu anlamına gelmez.İşi bilen biri kalkar kodları evirir,çevirir istediğiniz şeyi yapabilir.Bilmiyorsanız boş ve işe yaramaz yorumlarınızı ortalığa saçmanın anlamı yok.Hiç bir şey imkansız değildir.Bu arada o webmaster geçinenler de artık kendilerinin yalandan web editör olduğunun farkına varsınlar artık.'Master' usta demektir.Madem bu kadar çok master var ülkemizde neden adam gibi Türkçe internet projeleri yapılmıyor? Elalemin adamı yapsın bir Google translate ile Türkçe'ye çevirip Türkçe destek sitesi açalım değil mi ? Bırakın bu işleri...

Prestashop sistemde bayii fonksiyonu mevcuttur. Bayii düzenlemesi, uygulamasi hakkinda detayli anlatim forumda mevcuttur. Lütfen forumda arastiriniz

sayın hocam bu nepasun.de sitesi sizin mi onunla ilgili bi kaç soru sorabilir miyim.

Sorabilirsiniz tabiki

Hocam bu Versand u. Lieferkosten Über uns Sicheres Bezahlen 02- Solarkoffer » Solarkoffer Zertifikat Katalog Download yazılarınının olduğu çubu nasıl yaptınız var mı kod ları sizde şimdiden saolun.

1-2 dakika beklerseniz paylasayim

Tabi beklerim hocam sizi meşgul etmiyorum inşallah. bi de hocam şöyle bi site yapmayı planlıyorum http://www.maxigame.org/ bunu yapabilmem için neler lazım bana...

Menü modulü ektedir.
rar dosyayi acip modulü modules klasörüne atacaksiniz. Menüde göstermek istediginizi ve linkini modulün ayarlarindan tex ve link vermek suretiyle düzenleyeceksiniz.
Kolay Gelsin

Öncelikle saglam bir host firmasi bulacaksiniz. host hizmeti icin wMaster arkadasimizla görüsebilirsiniz. prestashop sistemi kurduktan sonra uygun tema arastiracaksiniz. piyasada ücretli veya ücretsiz temalar mevcuttur

Sayın hocam dediğinizi yaptım şuan önümde açık olan blocktopmenu.phpde mi yapacağım o dediklerinizi.

hayir. modulü ftpden modules klasörüne atin, admin panel modullerden modulü aktif edeceksiniz, pozisyonunu belirliceksiniz, modul ayarlarindan düzenliceksiniz. Dosyalara herhangi bir müdahalede bulunmayin

Tamam hocam bi sorum daha olacak ama sizi rahatsız da etmek istemiyorum ben slider banner modülünü yükledim aktif de ettim yalnız slattaki fotoğrafları nasıl değiştireceğimi bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

bisürü slider modulü var. hangisi bilmiyorum ki. Eger tahmin ettigim gibiyse, modulün klasöründe images klasörü olcak, oraya göstermek istediginiz resimleri atacaksiniz, birde xml dosyasi olacak. bu dosyadanda fiyat, ürün detaylari ve resminizin ürün linkini gireceksiniz. bu islemleri yaptiktan sonra tarayicinizin cookiesini bosaltin. Cünkü yaptiginiz degisikligi göremeyebilirsiniz

Üst Alt