Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Bazı Hatalar

metalmilitian

Yeni Üye
Merhaba arkaşlar presta ile ilgili bazı konularda yardımınıza ihtiyacım var her sorun için ayrı ayrı konu açıp konu kirliliği yapmamak için sorunlarımı alt alta yazdım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sorunlarımım ;

1-) Arkadaşca urlyi kullanamıyorum.( Httacess oluşturduğumda ürün resimleri kayıyıor.)
2-) Kapıda ödeme sistemi aktif olduğu halde ödeme sayfasında görüntülenmiyor.
3-) Siteme eklediğim ürünlere ait stok bilgilerini artırıp-eksiltemiyorum.

Bu konularda bana yardım etmenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

Cvp:Bazı Hatalar

Merhabalar,

Öncelikle Bu kullanımınız Forum düzeni için iyi görünsede diğer kullanıcılar bu tip bir konuyu bulabilmeleri imkansız olacaktır. Düzgün başlıklı konular ve düzgün mesajlar yazarak bundan daha çok temiz düzgün bir forumumuz olacaktır.

1- sitenizde sanırım alt domainde kullandığınız için bu hatayı yaşadınız sanırım. Bu soru hakkında daha detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim.

2- Modülün ayar ekranında müşterinizin kayıt olduğu ülke kargo firmasının kapsamı dışında ise görüntülenmeyebilir.

3- Bu değişikliği yaparken ne hata alıyorsunuz? Daha detaylı bilgi verirseniz fikir yürütebiliriz.

İyi günler

Cvp:Bazı Hatalar

Evet kayıtlı biri ürüne stok artırımı olmuyor bende de. Mesela bir üründen 10 tane var 11 veya 20 yapamıyorum. Ürün artırımı bir türlü olmuyor

Üst Alt