Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

bazı sorular

gilter74

Yeni Üye
merhaba,umarım yeniden yardımcı olabilrsiniz şimdiden tşk ederim

1- siteye kayıt olanları öncelikle benim onayımdan sonra kaydetmek nasıl olmaktadır inceledim ama bulamadım böyle 1 işaretin oldugna dair bilgi verirseniz memnun olurm

2-ürün resimleri üzerindeki sağdaki altta "prestashop" logosunu nasıl kaldırım bilgi verirsenz memnun olurm tşkrler

Cvp: bazı sorular

Merhaba üyelik ekranında bir modifikasyon ile bunu sağlanabilir sizde üyeyi admin panelden aktive edebilrisiniz. Ürün resimlerinin tam olarak neresinde logo çıkıyor?

classes / customer.php dosyasında 56 satırdaki şu kodu

public $active = true;

alttaki ile değiştirin

public $active = false;

bu sayede kayıt olan üyeler pasif olarak kaydedilecek sisteme.

prsta logosu her ürünün bilgi bölümündeki reism incelncek yerin sağ alt köşesinde çıkıyor belli belirsiz gibi

sanırım siz watermark modülünü kurmuşsunuz
o modülü kaldırın yada kendi logonuzu bu modüle import edin. Sorununuz water mark modülünü kurduğunuzdan kaynaklanıyor.

hangisini kurdugumu bilmyorum zaten presta logosun ukaldıramadıgımdan dolayı kendi logomu koyamıyorum yernde bulamadım modül watermark olarak mı geçer?

sorunu buldum evet watermark modüldenmiş buradan değiştreceğim tşk eederim ;)

sorunu buldum demişitm ancak resmi değiştrmem rağmen yine ürün resimlerinin buyuk ve küçük halinde yine sağ alt köşede presta logosu çıkıyor nasıl düzeltceğim şimdi

Sanırım eski ürünlerin üzerine bu modül vasıtasyıla eski presta logosu yüklenmiş resimleri silerek tekrar eklemeniz gereklidir.

evet hallettim tşk ederim yardımlarınzı için

Üst Alt