Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

beyaz sayfa

neray

Yeni Üye
kurulumu düzgünce tamaladım..ancak sonunda bembeyaz sayfa..:laugh: site açmadık beyaz sayfa açtık..:laugh:
ee napcam şimdik? varmı yardım etcek
saygılar

Cvp: beyaz sayfa

Türkçe dil sorunundan kaynaklanabilir. Türkçe dil kodunu tc olarak değiştirerek dene. Eğer dil kodunu değiştirmek suretiyle sayfan açılırsa modules klasöründeki tüm modulllerin tr.php dasyalarını tc.php olarak değiştirmen gerekmektedir. Bu suretle butonların Türkçe'leşecektir

bende ayni sorunu yasiyorum, turkce dil kod nasil degisiyor?

Admin panel diller sekmesinden tr seçeneğinden düzenle tıklıyoruz dil kodunu tc olarak değiştiriyoruz.
Kolay Gelsin

o dediğinizden bulunmuyo nedense beyefendi..:laugh: görsel olarak anlatsanız buluruz beldi ancak admin dil dosyası gibi terimlerle zor:silly:

mozilla ile siteyi açmaya çalıştığımızda beyaz sayfa olarak karşımıza çıkmakta..internet explorer ile ise şu hata mesajı gelmekte:::: Web sitesi sayfayı görüntüleyemiyor
HTTP 500
En olası nedenler:
Web sitesine bakım yapılıyor.
Web sitesinde programlama hatası var.

Deneyebilecekleriniz:
Sayfayı yenileyin.

Önceki sayfaya geri git.

Ek bilgi

Bu hata (HTTP 500 İç Sunucu Hatası), ziyaret etmekte olduğunuz web sitesinde, web sayfasının görüntülenmesini engelleyen bir sunucu sorunu olduğu anlamına gelir.

HTTP hatalarıyla ilgili daha fazla bilgi için Yardım'a bakın.

admin dil dosyası demedim admin panelde diller sekmesi var. oradan bakacaksınız. Eğer admin panelde diller sekmesini bulamıyorsanız anlayan birinden yardım isteyiniz.
Admin panele girebiliyormusunuz?
Kolay gelsin

ekteki dosya içeriğini public_html içerisine aktarıp deneyniz

hata init php deymiş sunucum daki arkadaşlar haletti,ancak şimdi mozilla ile açarken resimlerin hiç biri gözükmüyo..İE açarken resim var ancak yarı ingilizce yarı türkce..mesela catogories=katogoriler manufakturers,new produkts falan filan gibi ana başlıklar ingilizce..

arkadaşlar sanırım düzeltmemiş ingilizceyi upload etmişler nun kurulumunu yapmışlar
sitemizdeki 1.3 sürümünü kurup kurulumdan hemen sonra ana dizine bu dosyanın içindeki init.php dosyasını atın..

Üst Alt