Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

beyler acil yardım wallaha cıldırcam turkre kurdugum halde bana ingilizce geldi

Emrrecangaming

Yeni Üye
beyler acil yardım wallaha cıldırcam turkre kurdugum halde bana ingilizce geldi:mad::mad::mad::mad:

Standart Türkce sectinizmi? Prestashop birden fazla dil ile gelir. Kurulumda standart dili secmediyseniz admin panel dillerden Türkce'yi standart dil olarak secmeniz gerek

ya harır hersey turkce dio ama admin paneli arayuz fln ingilizce dil turkkish turkce dio ama ingilizce olarak geliyo bi turlu cozemedim

Merhaba,

ekteki dosyayı açıp içeriği kopyala-> bulunduğu sql dbyi seçip sorguyu çalıştır düzelecektir.

nasıl yanı anlayamadım yha BEN YENİYİM BU İŞLERDE

nASIL yANİ aNLAYAMADIM

Merhaba,

1.6.0.6 versiyonu localhosta başarılı şekilde kurdum.

Ancak 1.7 versiyonunu bir türlü kuramıyorum. Beyaz sayfa geliyor. Yüklenen versiyonun içinde ki config dosyasında //setlocale(LC_CTYPE, $locale.'.UTF-8', $locale.'.utf8'); olarak gelmektedir. Ek bir // işaret yapmama gerek kalmadı.

beyaz sayfa gelmesinin farklı bir nedeni olabilir mi?

Teşekkürler.
Saygılarımla,

Hocam paylaştığınız script ile bir kısım alanlar türkçelesti, fakat tüm scripti türkçeleştiremiyor muyuz?

Hocam paylaştığınız script ile bir kısım alanlar türkçelesti, fakat tüm scripti türkçeleştiremiyor muyuz?

Merhabalar,

1.6 sürümünü indirip kurduğunuzda site ön yüz ve admin panelinin Türkçe olması gerekmektedir.

eksik gördüğünüz kısmı paylaşırsanız güncelleyebiliriz

Merhabalar,

1.6 sürümünü indirip kurduğunuzda site ön yüz ve admin panelinin Türkçe olması gerekmektedir.

eksik gördüğünüz kısmı paylaşırsanız güncelleyebiliriz

Merhaba,

Son sürümü yükleyince türkçe sorunu ortadan kalktı. İlginiz için teşekkür ederim.

Sayg.

Üst Alt