Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Bir e-ticaret sitesi yıllık kaça mal olur?

neu84

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

Presta'yı yeni keşfettim. Bir e-ticaret sitesi açmayı planlıyorum. prestashop.com'da desteğe sordum ancak tuhaf cevaplar aldım. Bir e-ticaret sitesinde olması gereken temel bileşenler için yıllık ne kadar ödemem gerekli. Bir firma benden site istedi, fiyat söylemem gerekiyor. Bu nedenle bir fiyat çıkarmam gerekiyor yıllık masrafları göz önünde tutarak. Prestanın içinde hali hazırda bir ödeme yöntemi, kargo filan var mı ücretsiz mi bu hizmetler? Ve hangilerini almam gerekiyor, fiyatları nedir sizce?
Örn:
1-Tema
2-3d Secure Ödeme
3-Arama motorları entegrasyonu
4-Kargo modülü
5-Yıllık destek
vs.

Prestayı indirdiğim haliyle kullanırsam bir süre sonra herhangi bir ödeme yapmam gerekmiyor değil mi? Rica etsem bana yaklaşık bir maliyet söyleyebilir misiniz? Sitesinde sağ altta Live sales advisors ile pek anlaşamadık, birbirimizi anlayamadık daha dogrusu. Ben kendisine siteye registir olamıyorum, şifreyi kabul etmiyor diyorum, kendisi bana bi link veriyor bu linkteki hizmeti satın alın destek paketi filan diyor. Yahu adamların kendi sitelerine üye olamıyorum onun için para istiyorlar. Birde bu prestanın güvenilirliği ve gerekirse destek konusundaki tavrıyla ilgili bilgilendirir misiniz?

Şimdiden teşekkürler..

Prestashop default tema, önemli ödeme ve gerekli diger moduller ile birlikte tamamen ücretsizdir.
Ancak farkli tema ve istege bagli bazi moduller ücretlidir. Web bilginizin yetersiz oldugu durumlarda profesyonel destekte ücretlidir ancak öyle tahmin ettiginiz gibi yüksek bedelli degildir.
Sitenizi saglam ve kaliteli bir hostingte barindirmanizi önemle tavsiye ederim.
Bu hususta detaylari görüsmek icin admine mesaj yollayiniz.
Bir kac ücretli modul haricinde tamamen ücretsiz olan sitemizi inceleyiniz.
Solarpanel solarmodul solarladeregler solarkoffer wohnwagen wohnmobil - NepaSun UG - Solar Energie Produkte

Prestashop default tema, önemli ödeme ve gerekli diger moduller ile birlikte tamamen ücretsizdir.
Ancak farkli tema ve istege bagli bazi moduller ücretlidir. Web bilginizin yetersiz oldugu durumlarda profesyonel destekte ücretlidir ancak öyle tahmin ettiginiz gibi yüksek bedelli degildir.
Sitenizi saglam ve kaliteli bir hostingte barindirmanizi önemle tavsiye ederim.
Bu hususta detaylari görüsmek icin admine mesaj yollayiniz.
Bir kac ücretli modul haricinde tamamen ücretsiz olan sitemizi inceleyiniz.
Solarpanel solarmodul solarladeregler solarkoffer wohnwagen wohnmobil - NepaSun UG - Solar Energie Produkte

Teşekkürler. Peki e-ticaret sitelerinde com.tr olmak zorunda mi com olması yeterli mi? Hangi durumda com.tr alınması zorunludur? Son bir soru, ödeme işlemleri için sadece banka hesap numaramalarını prestaya tanımlamamız yeterli mi yoksa extradan bir işlem yapmak mı gerekiyor?

Son düzenleme:
Teşekkürler. Peki e-ticaret sitelerinde com.tr olmak zorunda mi com olması yeterli mi? Hangi durumda com.tr alınması zorunludur? Son bir soru, ödeme işlemleri için sadece banka hesap numaramalarını prestaya tanımlamamız yeterli mi yoksa extradan bir işlem yapmak mı gerekiyor?

Merhaba, com.tr gerekmez com ve net ile de sitelerinizi hazırlayabilirsiniz.

Eticaret site ve Web tasarım talepleriniz için fiyat info@presta-tr.com adresine mail atarsanız size talepleriniz doğrultusunda bir sistem teklifi iletebiliriz.

Üst Alt