Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Birkaç Ufak Hata Acil Yardım

esperanza

Yeni Üye
birinci hata sanırım çoğu kişide var internet explorer 6 da sağ menünün aşağıya kayması.Bunu nasıl düzeltebilirim?

http://www.tansiyonmarket.com/38-mooncare-titreimli-cift-motorlu-zayiflama-kemeri.html
yukarıdaki ürünü zayıfalama kemerleri kategorisine açmıştım.sitede türkçe karakter problemi oldu bi ara baştan kurdum herşeyi şimdi o kategorinin içinde değil ancak sitede rün var yeni ürünlerden görüyorum bu ürünü admindende bulamıyorum.bu ürün nasıl zayıflama kategorisine dahil edebilirim?

bazı ürünlerim ağır olduğu için sabit kargo fiyatı uygun olmuyor.bununla nasıl baş edebilirim?ürün ağırlığı girip kargo ücretlerini nasıl ayarlayabilirim?

site: www.tansiyonmarket.com

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden saolun

Cvp:Birkaç Ufak Hata Acil Yardım

yokmu bilen

bu ürünü katalog içerisinden id no 38 olan ürünü bul bağlı oldugu kategoriyi terar düzenle, kargo ücretlerine gelince ağırlık vs gibi işlemlerde otomatik kargo ücreti çıkarmak pekte sağlıklı değil her kargo firmasının ücretlendirmesi farklılık gösterebiliyor bunu için kargo ücretlerini hesaplarken resimdeki gibi
Untitled_2-55555dcad174c1244f0aa214d5874ab8.jpg

diğer resimdeki gibide her bir bölgeye kargo fiyatı verebilirsin.

yukarıda uzun ve açıklamalı bir şekilde yazdım işte sorunları dostum

yokmu hala bir yardım

sana tavsiyem en alttaki linki sil yoksa kimse senden ürün almaz kardeş

yokmu bilen arkadaşlar çok zor sorular değil sen neden yapmıyon zor değilse diye soracak olursanız presta sistemine hakim değilim...

yuh ya harbiden yuh şu sorunları bi bilen yok...neden kurdunuz o zaman forumu???

bu ürünü katalog içerisinden id no 38 olan ürünü bul bağlı oldugu kategoriyi terar düzenle, kargo ücretlerine gelince ağırlık vs gibi işlemlerde otomatik kargo ücreti çıkarmak pekte sağlıklı değil her kargo firmasının ücretlendirmesi farklılık gösterebiliyor bunu için kargo ücretlerini hesaplarken resimdeki gibi
Untitled_2-9b38b68c695c1a013602580a490b626a.jpg

diğer resimdeki gibide her bir bölgeye kargo fiyatı verebilirsin.
Untitled_3-0f1abdcd86a63ab28cf15e1948a0992b.jpg

Üst Alt