Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Bitkisel Ürün Satışı yaptığım sitem...

soruyol

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Bu sitede benim bitkisel ürünler satışı yaptığım sitelerimden biri.

Aşağıda defalarca SAHTE KAYIT OLUŞTURMAYIN LÜTFEN yazmama rağmen birkaç O.Ç....nun ısrarla siteyi TEST amaçlı kullanıp kayıt kirliği yapması yüzünden sitenin adını paylaşımdan kaldırıyorum. Hem insanlık dışı davranıp hem de kimse bize yardımcı olmuyor diye sitede bağıran arkadaşları şiddetle kınıyorum!!!!!

İlgilenen olursa bu sitenin satışını alan adı ve hostingi ile beraber yapabilirim.

EDIT: Arkadaşlar, sitemi test sitesi olarak kullanılması için değil, presta ile ilgili örnek olması amacıyla paylaştım. Fikirlerinizi veya sorularınızı her zaman paylaşınız ancak lütfen bir satış sitesi olduğunu unutmayınız ve sahte kullanıcı/sipariş yaratmayınız.

ARKADASLAR yukarida yazdigim SAHTE KAYIT ve SIPARIS OLUSTURMAYIN lutfen cumlesinin gayet net ve anlasilir oldugunu dusunuyorum. Bazi arkadaslar neden anlamiyor yada anlamamakta israr ediyor?

Cvp: Bitkisel Ürün Satışı yaptığım sitem...

DAHA HIZLI SATIN AL'a tıklandığı zamanda üyelik formuna yönlendiriyo ? benim için önemli olanda daha hızlı satın alma kısmı.üyeliksiz yani.

Standart üyelik sayfasına yönlendirmiyor, alıcının bilgilerini girebileceği bir ekran açıyor. Bu ekran üyelik sayfasına benziyor (hatta aynısı) ancak modülün kendi sayfası. Sonuçta alıcının adı, soyadı, adres vb bilgilerini girdirmeden satış yapılamaz ve bu bilgileri bir yerde tutmak zorundasınız.

Kontrol panelinden bunu ayarlayabiliyomuyuz ? yani uzun uzadıya üyrlik formu yerine kısıtlama yapılabilinirmi..

Kontrol panelinden ayarlanmıyor, ancak istersen tpl dosya içinden görünmesini istemediğin alanları çıkarabilirsin.

ileride lazım olduğunda bu bahsettiğin verileri tekrar tpl ye atmamız sorun yaratmaz değilmi?

Sorun yaratmaz, sonuçta ekrandan bazı alanları kaldırıp, database'e o alanları boş olarak yazdıracaksın. Yapmak istediğin değişiklikleri test sisteminde yapıp sorun olup olmayacağını test edebilirsin.

tşk ederim, test edeceğim evet , beğendiğim temayı hala içime sinip alamadım , sistem ağır işliyor gibi , ilk defa presta kullanacağım , satın alınca galiba sadece temayı vericekler ?

Orjinal tpl dosyalarını güncellediğinizde sisteminiz eski haline döner. Ancak DB'de bir müdahalede bulunursanız o başka tabii

Peki bu işlem nasıl yapılır ? hangi tpl dosyası.

Sayın Atilla Irmak, web sitemize girip kayıt olarak sipariş yaratmanız ve eksik adres bilgisi nedeniyle sizi aradığımızda "5dk. sonra arayacağım deyip" telefonlarımıza cevap vermemenizi çok çocukça bulduğumuzu belirtmek isterim. Sitemiz sizin TEST amacıyla kullanabileceğiniz bir site değildir. Dolayısıyla TEST YAPMAMANIZ gerekirken yapmış ve SAHTE sipariş dahi oluşturmuş olsanız bunu rahatlıkla bize söyleyebilirdiniz, sizin gibi ticaretle uğraşan(!) birinin bu şekilde davranmasını şiddetle kınıyoruz! Yaptığınız bu davranış için bir ÖZÜR dileyebilirdiniz...

Yerden göğe kadar haklısınız.

Yasal yükümlülüklerini yerine getirmiş webshoplardan online alışveriş yasal olarak sözleşme yapılmış sayılmaktadır. Buna göre online alışverişlerde alıcı veya satıcı yanlış bilgi vermek, aliş-satış sözleşmesine aykırı davranmak, alış-satış taahüdünü yerine getirmemek cezai müeyyide sebebidir.

Yargıtay ictihatlerindede yer bulduğu üzere satıcı satış taahüdünü, alıcı alış taahüdünü yerine getirme zorunluluğu vardır.

Geri iade sözleşmesinin uygulanabilmesi için alışverişin (siparişten teslim aşamasına kadar) gerçekleşmiş olması esastır.

Bilgilerinize

Üst Alt