Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Block nasıl yapılır?

muhammetoruc

Yeni Üye
Merhabalar,

Bu sistemi yeni yeni deniyorum. Sizden ricam bu sağ ve sol da yyer alan blocklara resim veya html bişeyler eklemek istiyorum yani yeni blocklar yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapıyoruz? 1.3.1.1 kullanıyorum. Teşekkürler

Cvp: Block nasıl yapılır?

dosyalar kısmından sotewsadds modülünü kurup kullanabilirsiniz

dosya yok malesef

Bide freeblock modulü olcakti

Bunuda bulamadım hocam elinizde varsa upload edermisiniz..

Freeblock modulü ektedir

teşekkurler ama kopyalamak istedim çalışmadı kopyaladıgım modul. Kopyalama hakkında araştırma yapmam gerekiyor galiba.

Kopyalamak derken?
Modulü ftpye modules klasörüne atacaksiniz. Admin panelden aktif edip düzenlemesini yapacaksiniz

Öylede 1 modul 1 tane block olusturuyor. Ben 4 tane block olusturmam gerek modulu kopyalamam gerekmıyormu yanı aynı modulden 1 tane daha yuklemem gerekmıyormu

admin panel / modüller / modül naklet 'i kullanabilirsiniz.

This module can't be transplanted to this hook. Diye bir hata alıyorum

O hata degil. Sadece tasimak istediginiz modul dilediginiz bloga tasinmaya uygun bir modul degil

peki. Free block kopyalıcam diyelim modul naklete giriyorum freeblock seciyorum altan hangisini secmem gerek

Right block veya left block

yardim.jpg

yaptım ama malesef olmadı

Modul zaten sol blockta. yazma izinlerini falan kontrol edin. Sayfanizda gözükmesi gerek. pozisyonlardan bakin sol blokta varmi

Kac tane eklemek istiyorsunuz. Bu modulü sanirim en fazla 1 tane ekleyebiliyorsunuz. Ben ilave olarak eklemek istemistim olmamisti. Cünkü ikinci kez ayni modulü eklemek ayni moduldeki ayni kodlarin cakismasi anlamina gelir

peki ben sağ tarafa resim koyup üstüne nasıl link verebilirim o zaman 4-5 tane

Ekteki modulde bulunan html dosyasini bir html editörü ile kendinize göre düzenleyin. ftpnizde bir dosya olusturun örnek: images. link vereceginiz resimler bu klasörde olur. Modulü modules klasörüne atin admin panel modullerden aktif edin ve pozisyonlardan blok ve siralamayi düzenleyiniz.
Not: Bu modul normalde facebook begen butonu icin düzenlenmis bir moduldür. Ancak ben facebook degil resim gösterme amacli kullaniyorum.
Kolay Gelsin

Yarın Denicem Saolasın Hocam :)

Üst Alt