Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

BlockCategories Modulunde soru??

armando

Yeni Üye
Merhaba arkdaslar.... http://ufuktg.com da blockcategories dinamik versyonu kullaniyorum. kategorilerin ustune gelince alt kategoriler siralaniyor yaaa.

sadece normal ana kategorilere tiklanma izni vermeyecegim. yani <a ....... > nerden bulup kaldirayim ?:dry:

tesekkurler... :blush:

Cvp:BlockCategories Modulunde soru??

modülün TPL ve PHP dosyalarını inceleyin, az biraz kodlama bilgilniz varsa rahatlıkla düzenleme yapabilirsiniz.

teşekkürler

wMaster yazan:
modülün TPL ve PHP dosyalarını inceleyin, az biraz kodlama bilgilniz varsa rahatlıkla düzenleme yapabilirsiniz.

teşekkürler

bu gecerli bir cevap degildir... :angry:

Adam akıllı bir cevap verebilecek biri yok mu ???

bu kodu kaldir diye ?!!!!!!!

dedigin dosyalari sen soylemeden once kontrol ettim ama <ul> veya <a href= gibi?phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836 bir kod goremedim ki kaldirayim... :S

Sizin tavrinizla destek olamaz. bu da benden sitem.

destek nasil olur acaba merak ediyorsaniz prestashop forumundaki SASE yi ornek alin !

kolay gelsin.. buraya yardim istemekle hata yaptim galiba...

Ilginc... nasil bir destek forumu burasi yaaa :blink:

blockcategories.tpl dosyasında 10 - 14 satırları arasındaki {if}-- {/if} tagları ile birlikte silin ve tekrar deneyin.

armando yazan:
wMaster yazan:

teşekkürler

bu gecerli bir cevap degildir... :angry:

Adam akıllı bir cevap verebilecek biri yok mu ???

bu kodu kaldir diye ?!!!!!!!

dedigin dosyalari sen soylemeden once kontrol ettim ama <ul> veya <a href= gibi?phpMyAdmin=98526d0b8b5f8f81f62e93bf38e4e836 bir kod goremedim ki kaldirayim... :S

Sizin tavrinizla destek olamaz. bu da benden sitem.

destek nasil olur acaba merak ediyorsaniz prestashop forumundaki SASE yi ornek alin !

kolay gelsin.. buraya yardim istemekle hata yaptim galiba...

Neden Sase ye sormuyorsunuz ;)

ne demek istiyorsun ????

Üst Alt