Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Boş sayfa sorunu.

By Destroyer

Yeni Üye
Kurulum yaptım admin sayfası sorunsuz açılıyor ama normal ana sayfa boş çıkıyor neden acaba ?

Düzeltme: İngilizce dilden ana sayfaya girebiliyorum ama Türkçe dilden giriş yapamıyorum. Boş sayfa çıkıyor karşıma.

Cvp: Boş sayfa sorunu.

Problemi inceliyoruz. Gelişmeyi buradan sizlere ileteceğiz.

iyi günler

Cvp: Boş sayfa sorunu.

ya dosyayı kaldırın bari kaç saatir uğraşıyorum cıldırcakdım bendemi sorun diye beyaz sayfa sorunu diye başka bir sitedede verilmiş şimdi onu dicem umarım çalışır

Cvp:Boş sayfa sorunu.

Ben çözdüm arkadaşlar.

dil ayarlarına girip TR yi düzenleyin ve ISO kodunu en yapın o zaman düzeliyor.

:cheer:

eywallah kardeşim emeğine sağlık düzelttim

Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyorum ve bir çözüme ulaşamadım birazdaha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz. İlginize teşekkürler.

bunun başka çözümü yokmu karekter setler değişiyor tr yi en yapınca

İSO kodunu "en" yapınca menüler ingilizce oluyor.
Bu sorunun başka çözümü olması gerekir.

Yardım Lütfen

en değilde tc vs deneyin. yada komple türkçedilini ingilizceye aktarın

Allah razı olsun sagolun

teşeekürler.. aynen. işe yaradı. :)

türkçe dilini ingilizceye nereden aktarıyoruz, presta yı dün tanıdım ve bugün kurdum, yani çok yeniyim yardım ederseniz çok sevinirim

çooook teşekkür ediyorum.

herkese merhabalar, ben kurulumu başarıyla tamamladım, admin klasörünün adını değiştirdim, install klasörünü sildim fakat ne admin panelini ne de ana sayfayı görüntüleyemiyorum, her ikiside beyaz sayfa, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1.3.1 versiyonunda türkçe problemi mevcut bunun için admin panelden işlem yaomanız gerekli,

öncelikle admin panelden diller ekranından türkçe dilinin TR iso kodunu tc yapınız.

admin klasörünü yeni bir isimle sıfırdan upload edip 755 izinlerinde olup olmadığını kontrol ediniz

sorun çözüldü, yardımınız için çok teşekkürler.

wMaster yazan:
1.3.1 versiyonunda türkçe problemi mevcut bunun için admin panelden işlem yaomanız gerekli,

öncelikle admin panelden diller ekranından türkçe dilinin TR iso kodunu tc yapınız.

admin klasörünü yeni bir isimle sıfırdan upload edip 755 izinlerinde olup olmadığını kontrol ediniz

dediğinizi aynen yaptım site kısmen ingilizce oldu (menüler vs)
(NOT: kurulumda yazma izinlerimde hiç sorun olmadı)

bu ilk e-ticaret scripti kurulumum.

1.prestashop
2.opencart
3.oscommerce

bu üç sistemi sıraya koydum teker teker deneyip hangisinden memnun kalırsam onun üzerine çalışacağım.

şimdi opencart'ı deneyeceğim umarım bu soruna bir çözüm bulunur.

Modullerdeki tr.php dosyalarınıda tc.php olarak değiştiğinizde tüm butonlar Türkçe olarak gözükecektir

McDaim yazan:
Modullerdeki tr.php dosyalarınıda tc.php olarak değiştiğinizde tüm butonlar Türkçe olarak gözükecektir

hocam /modules dizini altında birsürü dizin var hepsini tek tek açıp tr'leri tc mi yapmamız gerekiyor yani? (baya uzun bir işlem olacak ta :S )

Maalesef. şimdilik böyle

Üst Alt