Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kargo firmasını girdim ve bölgeleri işaretlediğim halde Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir. diyor. Acil yardımcı olabilirmisiniz? Siteyi kullanıma sunucam sunamıyorum bir türlü malesef
admin panel kargo ekranında ki tüm kargolarda aktif olduğu ülke bölümünde türkiye için Avrupa bölgesini seçmeyi unutmayın. Yoksa Adresi Türkiye olan kullanıcının karşısına o ülkenin kapsadığı kargo firması gelmez. iyi günler
Aynı sorun bende de var uğraşıyorum çözebilirsem burdan tekrar yazarım. Bölgeyi seçiyorum ülkeyi bölgeye illeride ülkeye doğru bir şekilde atıyorum sonra kargoyu da o ülkeye seçiyorum ama olmuyor. Sanırım presta tabanlı bir sorun gibi kodlarla oynamak gerekiyor bakıp tekrar haber vercem size
arkadaşlar sorun çok basit aslında
my carieri silmeniz önemli değil zaten sileceksiniz.
yapılması gereken adımlar
1.admin>kargo>bölgeler
burada europe ekli ve aktif olmalı
2.admin>kargo>taşıyıcılar>yeni ekle
çıkan pencereyi doldurun
bölge kısmında europe;afrika;amerika gibi seçenekler varsa ki bende sadece europe var diğerlerinin hepsini sildim.
europe seçmeyi unuttmayınnnnnnnnnnnnn
vergi kısmını vergi dahil seçinki küsüratlı rakamlar çıkmasın
kaydet deyin
3. adım:
admin>kargo>fiyat aralıkları>yeni ekle
çıkan pencerede
eklediğiniz kargo ismi çıkacaktır onu seçin ve daha sonra fiyat aralığı olarak en düşük ve en yüksek 2 rakam girin örnek 7-12 gibi
4. adım.
admin>kargo tıklayın
alt kısımda
Ücret kargo servisi ve coğrafi konumuna göre yazı çıkacak
buraya seçtiğiniz kargoyu seçin ve minumum gireceğiniz bir rakamı girin
5. adım
admin>kargo>taşıyıcılar> seçilecek
en alt kısımda
Kargo seçenekleri bölümü var
oraya eklediğiniz kargoyu varsayılan kargo diye kaydedin işlem tamamdır.
presta ile sorunsuz 3000 siparişten fazla gönderi yapan biri olarak hayırlı ticaretler
www.bestalyans.com sitelerden biridir.
selamlar
1 yılı geçmiş konu üzerinden gerçi..
sorunu harfiyen uygulamama ramen cozemiyorum halen kargo yok diyor nasıl
yardımcı olabilirsin ..
Teşekkürler....