Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Caya corbaya Modul

McDaim

Yeni Üye
Bircok arkadaslarimiz bazi klasör veya dosyalara yazma izni hatasi nedeni ile sorun yasamaktadir. Tabiki yüzlerce klasör oldugundan hangi dosya veya kalsörde CHMOD hatasinin oldugunu tesbit zordur. Ekteki modul ile admin panelden hangi klasör veya dosyada yazma izni hatasi oldugunun tesbiti yapilmaktadir. zip modulü acip klasörü modules klasörüne upload edip admin panelden aktif ettikten sonra ayarlardan sistem konfigirasyonu ve hatalari gözükmektedir. Nereden elime gecti bilmiyorum. 1.3X versiyonda calismaktadir. Sanirim 1.4 versiyondada calisacaktir.
Kolay GElsin

Cvp: Caya corbaya Modul

Selam tam olarak anlayamadim
modulu kurdum ve konf. edince resim deki dosyalar geldi acaba sorunlumudr bakarmisiniz

Resmi duzeltim

Kirmizi olan uyarilar hatalardir. Register global hataniz var. Hostcunuzla görüsüp bu hatyi gidermesini isteyin

cok hizli cavab icin cok tesekurler :) ama ben su anda localhostta calisiyorum forumda gordum deneme yabtim bu hatayi aldim peki yazma iznini localhostta verebilirmiyim

Hazir sizi burada yakalamis iken bide prestashop 1.4 3 hatasi diye bi baslik acmistim bide ona bakarmisiniz

Baktik :)

Emin degilim ama sanirim global register hatasi .htaccess dosyasindan cözülüyordu.

bitmiş konuları güncelliyoruz sayende üstad:)

Üst Alt