Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

CMS dosyasındaki ID numaraları değişir mi?

koraycan

Yeni Üye
Merhaba,

Temamın bir özelliği olan footer links modülü sayesinde footer da görüntülemek istediğim sayfaları düzenleme şansım oluyor. Tema içinde 5 dosya hazır geliyor. CMS de bulunan bir sayfayı sildim onun yerine başka bir sayfa eklemek istedim. ancak eklediğim sayfayı göremiyorum sonra farkettim ki ismini değiştirdiğim sayfanın ID numarası benim sildiğim ID aynı, oysa benim eklediğim dosyanın ID numarası 6. dosya olduğu için 6. ID numaraları 1-3-4-5-6 şeklinde devam ediyor. linke tıkladığım zaman doğal olarak 2 numaralı ID ye ait sayfa aranıyor ve silindiği için bulunamıyor. Bu ID numaralarını değiştirmek için uğraştım ama bulamadım. ID sıralama ayarlarını nasıl yaparım? ID numaralarını değiştirme şansım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar...

Cvp: CMS dosyasındaki ID numaraları değişir mi?

Sanırım veritabanından mysqladmin'den değiştirebilirsiniz

Tekrar Merhaba,

database den baktım ama sanırım oradan da değil çünkü temanın çalışması için dump dosyası yüklemiştim. başka yolu yoksa naapalım.

Aslında database konusundan da pek anlamam tam yolunu söylemeniz lazım bu da imkansız sanırım..

cms tablosundan ID nolarını değitirebilirsiniz.
Görünüm ektedir

Walla Üstadım nasıl teşekkür etsem bilemiyorum gözüm çok korkmuştu ama hallettim sonsuz teşekkürler.

Bende teşekkür ederim. İşinize yaradığına sevindim. Tahmini olarak bu şekilde olabileceğini düşünmüştüm. Tuttu :)

Üst Alt