Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Çoklu resim yükleyici Sorunum

hakaaan

Yeni Üye
Çoklu resim yükleyici " Modülünü Nasıl Yüklerim presta/modules/ içine attım fakat modullerde yok dosyaları nereye atmam gerekiyo yada nasıl yüklerim yardımcı olursanız sevinirim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:.....

Cvp:Çoklu resim yükleyici Sorunum

Kullandığın modülü paylaşırsan daha net cevap verebilirim ama sanırım sitemizdeki paylaşılan eklentiyi kullanmak istiyosun. O eklenti modül olarak kurulum yapılmıyor. Verilen dosyaları ftp'den aynı isimdeki dosyalar ile değiştirmen yeterli. Dosyaları yüklerken asıl dosyaların yedeklerini almayı unutma.

Evet Sitedeki Modulu kullandım dosyaları modules içine attım. fakat resim yükleme hala aynı coklu degil...

yanlış yere yüklüyorsun dosyaları.

içindeki klasörler

img , js , tabs ve upload_pic.php.

Sen bu klasörleri ftp de sitenin yüklü olduğu klasörün içerisinde yani,

img klasörünü > /public_html/senin klasörün/img

js klasörünü > /public_html/senin klasörün/js

tabs klasörü > /public_html/senin klasörün/admin klasörü(ismini ne olarak değiştirdiysen)/tabs

son olarakta upload_pic.php ana klasöre yükliyeceksin. Herhangi bir kurulum yapmana gerek yok.

Kolay gelsin.

bu coklu resim dediginiz nedir arkadaslar ve nerden indirebilirim bu dosyalari ?

çalıştıramadım, yada ne menem bişi olduğunu bilmiyorum sanırım :-( yada çalıştı ama istediğim şey olmadığı için mi fark edemiyorum acaba !!!

ÇALIŞMIYO MAALESEF. 1.1 SÜRÜM. CİNS CİNS ŞEKİLLER ÇIKIYO, VE ÜSTÜNE ÜSTLÜK MEVCUT KURDUĞUM SİSTEMİN DE İÇİNE ETTİ ... KATALOGLARA VE ANASAYFAYA ÜRÜN RESİMLERİ YÜKLENMİYOR.

Bir modul eklerken sürüm farklılıkları ve uyumuna özellikle dikkat etmek gerek

Üst Alt