Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

(Çözüldü) Adres alanını geliştirme

cenkgursu

Yeni Üye
prestashop un adres alanını geliştirme çalışması yapıyorum yalnız biryerde yardıma ihtiyacım var dosya ve hata resmi ektedir. [file name=adress.zip size=121017]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/adress.zip[/file]
hata-0dac7df39942864604e239d0ddadee72.jpg

Cvp:Adres alanını geliştirme

prestashop un üye olma alanında adres alanını geliştirme çalışması yapıyorum orj. sürümde zira üyeler adres kımını tek bir satırla geçebiliyorlar buna engel olmak ve daha anlaşılır bir form olsun istiyorum yalnız biryerde yardıma ihtiyacım var dosya ve hata resmi ektedir. arkadaşlar bu konu önemli herkesin işine yarayacak bir çalışma php bilgisi olanlar konuya biraz ilgi göstersinler ben işin çoğunu bitirdim biryerde takıldım bilgisi olan varsa bir incelesin nerede hata yada eksik yapmışız bilelim.
Formda adres (1), adres (2), adres (3), adres (4) satırları var bunlar dil seçeneğinden
Mahalle/Köy, Cadde/Sokak, Apt/Kapı no, Daire no şeklinde tercümeleri değiştirilecek orası kolay olan kısmı
ben sql'e kayıt olurken yazdırma işlemini yaptım orada sorun yok sorun mevcut adresi değiştirmekte üye ekranından adreslerim diyerek düzelt denildiğinde hata vermesi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Adres alanını geliştirme

İrtibat adresi vs çalışması tamamlandı ilgilenen yada ilgilenmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... zor oldu ama sonunda becerdim dosyalar alanından indirebilirsiniz.
http://www.presta-tr.com/dosyalar.html
zorunlu_alanlar.jpg

hocam güzel etmişsinde bunu nasıl etkin hale getireceğim ülkede Türkiye yok

sql tablosu ekli dosyada mevcut ister oradan isterseniz phpmyadminle ps_address satırına id_addres2 den sonra aynı şekilde 3 ve 4 ü ekleyebilirsiniz veritabanınıda yazacaktır.

Cvp:(Çözüldü) Adres alanını geliştirme

biraz açıklarsan acemiyim id_addres2 sonraki kısmı :(

phpmyadmin kullanmayı bilmiyorsan nasıl tarif edebilirim bilmiyorum :( ps_address satırına yapı yazan butondan gir tablosundan sonra yazan kutucukta address2 yi seç git de açılan pencerede ilk satıra alan: address3 yaz, türü: VARCHAR uzunluk:128 , değerlerini gir (geri kalan alanları boş bırak onlar otomatik gelecek) kaydet de daha sonra aynı işlemi address4 için yap bu kadar

Kardeş işlemleri yaptıktan sonra üye olmaya çalışıyorum. Formu doldurup kaydet dediğimde bu hata çıkıyor sebep nedir acaba ?

1.Adres oluşturma anında bir hata oluştu

Üst Alt