Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

[ÇÖZÜLDÜ]ana kategoride ürünler gozukmuyor

dsnyct

Yeni Üye
katalogda ana kategoride ürünlerde tanımlı daha once gozuken kategoriler kutusundaki ürünler şimdi gozukmuyor ana sayfada kategoriler kutusu boş gozüküyor, ürün kutusunu kaldırıp tekrar yüklememe rağmen düzelmedi, nasıl düzeltebilirim.

adminde çıkıyormu kategoriler?

evet adminde kategoriler gözüküyor,

aynı sorun değil, 1.sinde ürün kategorisi boş geliyordu bende ürünler gözükmeyince bu ürün kategorisini silip yerine farklı bir ürün kutusu yükledim 2.sorum ise bu yüklediğim ürün kutusunda ürünler gözüküyor ama ürün linkler doğru yere gitmiyor. sitemiz bjkburada.com.. Online Alışveriş Sitesi, bakarsanız sevinirim

o yüklediğin kategori bloğu modülü ve ürünlere değil kategorilere gidiyor ve ben baktığımda kategori adları ve o bloktaki isimler aynı gibi

sorunu tam anlayamadım kurduğn modül farklı bir kategori bloğu orjinal modülü tekrar upload edip dene bir bakalım

sayın admin sorun çözülmedi, kategoride olan ürünler listenmiyor. kategoriyedeki ürüne tıkladığımızda Ürün 1 sn gözüküyor sonra kayboluyor ,

bu sorunun olmasına tek bir sbep var o da ya temadan yada kurduğun bir modülden kaynaklıdır onuda burdan tespit etme şansımız yok admin panel bilgilerini PM olarak gönderirsen inceleyebiliirm

admin bilgilerini pm oalrak gönderdim, teşekkürler

sayın admin,
sorun hala devam ediyor, admin bilgilerimizi pm de göndermiştim inceleyebildiniz mi acaba

kontrol ettim ancak tespit edemedim temayı tekrar upload etmeyi denemişmiydiniz?

denemedim,nasıl yapabilirim tekrar upload edersem butun bilgilerim gidecek değilmi

sadece tema ("themes") klasörünü yükleyin yinede öncesinde komple yedek alın

[ÇÖZÜLDÜ] başka kategori modülü yükledim tam istediğim gibi olmadı ama yine sorunum çözüldü teşekkürler admin.

Üst Alt