Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

[ÇÖZÜLDÜ]CMS 'ye iframe?

Capital

Yeni Üye
Merhaba,
Prestashop'ta CMS ye iframe ile bir sayfa çekemiyorum. Bunun çözümü veya bir alternatifi varmı?
CMS ile çektiğim sayfaya dinamik bir html ekleyeceğim yoksa htmlin heade ve footer ı prestashopta uyarlamam gerekecekki buda uzatacak işi :)

cms.tpl den yapabilirsin.

themes / "teman" / cms.tpl

javascript kodlarını eklerken {literal}{/literal} kodlarının arasına eklemek gerekiyordu <iframe içinde gerekebilir dene olmazsa farklı bir çözüm buluruz

Hocam yanlız şöyle bir şey var dediğinizi düşündüm ama. Ben 3 tane CMS açtım.
1. Hakkımızda (Buna iframeyle bi şey çekmiycem)
2. Kullanım Şartları ve Kargolama ( Bununda iframeyle işi yok)
3. Referanslar işte bu sayfayı iframeyle başka bir html sayfa eklemek istiyorum.

Aklıma şu geldi aslında prestashopun header ve footer ını yapacağım html sayfaya çeksem ortayı dilediğim gibi hazırlasam? Veya sadece tek bir cms sayfaya frameyle çeksem :S

şöyle deneyelim o zman cms.tpl yi aç

orda ana yazının geldiği bir değişken olcak onun üstüne altına şu şekilde girebilirsin

PHP:
{if $smarty.get.id_cms == 2}//cms id miz CMS yi normal bir şekilde tarayıcıda açtığında adres satırında çıkar

sadece id_cms =2 iken yani cmsmizin id si 2 ise çalışacak kodlar burda ister video koy ister iframe vb
{/if}

Hocam kısa bir süre içinde deneyeceğim inşallah faydası olur .
Teşekkürler (Burdan Yanıtlarım çalışınca)

:) duramadım denedim hocam eline sağlık çok işime yaradı tekrar tekrar teşekkürler

:) rica ederim bol kazanç dilerim

Hocam :( şimdide eklediğim iframe 300*150 boyutu oluyor.
Ancak Benim cms.tpl

:) Özür diliyerek tekrar teşekkür ediyorum Hocam.

Son düzenleme:
:) anlamadım farklı birşeymi ortaya çıktı yoksa onudamı düzelttin

Üst Alt