Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

[cozuldu]modül için sayfanın sağında icon

axi.niko

Yeni Üye
arkadaşlar sitemde canlı destek için modül kurdum. modul sayfanın sol sutununda gösteriliyor ama ben her sayfada sağ sutunun sağındaki boş alanda çıkmasını istiyorum. bu adresteki örnek çok hoşuma gitti. http://www.3anatural.com.tr/ bunu nasıl yapabiliriz? online destek için livezilla tarzı bir sistem kullanıyorum. yardımcı olabilirmisiniz?

Cvp: online destek modülü için sayfanın sağında icon

admin panel / modüller / modül naklet

tam anlaşılmadı sanırım. linkteği örneği inceleyebilir misiniz? sanırım modul olarak kurulmayacak bu eklenti

O modul degil script. Ayni veya benzeri script kodlari internette bolca var. index.php veya temaniz/index.tpl veya footer.tpl de kayar pencerede gözükecek alana livezillanin kodunu yapistirirsin olur biter

temaniz/index.tpl nin icinde sadece
{$HOOK_HOME}
satırı var. buna şunu ekledim ama sayfanın sağındaki boş alanda değil sağ blokların altında çıktı ((
<div align="right"> kodlarım
</div>

Ne kodu ekledigini bilemicem. Eklicegin kod kayar pencere olcak. Iframe vs degil. Sabit pencere kodu yapistirirsan nereye yapistirirsan orada gözükür

head.tpl de yapıcaksın bu yaptıklarını bence tpl lerin içinde değilde orda sabit olan bir modüln tpl sine eklersen daha iyi bir netice alırsın hem kod olarak eklemediğin için pozisyonlardanda değiştirebilirsin yerini

header.tpl de sorun çözülmüştür teşekkür ederim.

Üst Alt