Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

(Çözüldü) Sol Taraf Gelmiyor

esperanza

Yeni Üye
Sol blockları pozisyonlardan kaldırdım şimdi tekrar geri getiremiyorum nasıl yapıcam arkadaşlar

site: www.tansiyonmarket.com

Cvp:Sol Taraf Gelmiyor

header.tpl de LEFT_COLUMN değerinin mevcut olup olmadığını kontrol edin. yada header.tpl yi yeniden upload edin. (Tema dizini içerisindedir) sonucu burdan bildirin..

teşekkürler

header.tpl prestashop temasının içindekimi

evet..

değiştirdim olmadı hatta üstteki wizbar eklentiside gitti

http://www.presta-tr.com/forum.html?func=view&catid=24&id=2029
bloklar sayfasında pozisyonlarla ilgili acıklama yapmıştım aynen buradan kaldırdıgın pozisyoların modüllerinin görünmesini istediğin sayfa adresini virgül koyarak yaz index.php,header.php gibi ondan sonra gelecektir. dene sonucu bildir.

saol cenk dediğin gibi uyguladım oluyor ancak kategorilerin içi boş :S kategori bloğu var ama için yok.wmaster ın header.tpl yi değiştir demişti ondan olabilirmi? değiştirdikten sonra wiznavda gitti.

Orjinal kategoriyi kullanıyorsan açılması gerekiyor. Java bir kategori modulü var. Headerin içindeki java kodlarıyla çakıştığından kategorilerin içi boş görünüyor.

nasıl düzelticem bunu dostum müşteriler giriyor siteye şu anda alışveriş yok :S bir an önce düzeltmem lazım

kategori modulunun adı nedir arkadaşım?

PRESTANIN ORİJİNAL KATEGORİ MODÜLÜNÜ KULLANIYORUM EKSTRA OLARAK Bİ MODÜL YÜKLEMEDİM SADECE YANA AÇILIR OLMASI İÇİN YİNE BU SİTEDEN BİR ŞEY YAPMIŞTIM HATIRLAMIYORUM

Hani yukarıda dedim. Header yada headermid.tpl gibi bir şeyde java kodu kullanıyorsan çakışıyor açmıyor.

nasıl düzelticem dostum bunu :S hiçbir bilgim yok Wmaster değiştir dedi değiştirdim :S

rojhilattt@hotmail.com ekle bi bakalım beraber.

phpmyadminle veritabanına gir eski yedeğin varsa sadece ( ps_category_product) tablosunu kaldırıp tekrar yukle eğer yedeğin yoksa o zaman bu tablo içerisinde position ları kontrol et yeni pozisyon yarattığın için eski kategoriler yeni pozisyonda göstermiyor olabilirler.istersen http://www.tansiyonmarket.com/sitemap.php adresinden sitenin kategori id'lerini üzerine geldiğinde görebilirsin.

dediğin satırıda eski yedeğimle değiştirdim olmuyor :S allahım delircem sorun ne...header.tpl yi değiştirdik böle oldu

/modules/blockcategories/ddsmoothmenu.css bu dosya olması gereken yerde varmı eğer yoksa blockcategories modülünü sil dosyalar bölümünden http://www.presta-tr.com/dosyalar.html?func=fileinfo&id=85 modülü indirip tekrar kur.

dediğin css dosyası yerli yerinde duruyor dostum

blockcategories modülünü sil dosyalar bölümünden www.presta-tr.com/dosyalar.html?func=fileinfo&id=85 modülü indirip tekrar kur. belirttiğim css dosyasının kategori modülüyle alakası olmaması lazım.

saol cenk kardeşim ya bana çok yardımın oldu.saolasın bişey daha sorucam şimdi eskisi gibi nasıl yana açılır menü yapabilirim?

Üst Alt