Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

(Çözüldü)Teslimatta ödeme modülü

furkanyuce

Yeni Üye
Merhaba,

1.1.0.3 beta versiyonu kullanıyorum. Sadece teslimatta ödeme seçeneğini kullanmak istiyorum.
Bu yüzden ödeme ile ilgili diğer tüm modülleri pasif yaptım. yalnızca "Cash on delivery (COD) v0.1" modülünü aktif ettim. Deneme amaçlı sipariş vermeyi deniyorum, en son ödeme kısmına gelince, Cash on delivery linkine tıkladığımda sayfa bulunamıyor hatası veriyor. Nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Cvp:Teslimatta ödeme modülü

Merhabalar,

sitesinden 1.1.0.3 sürümünü indirip localhostta denedim. Bütün ödeme modüllerini kaldırıp bir hesap açıp ürün sipariş ettiğimde belirttiğiniz gibi bir hata gelmedi. Problemi yaşadığınız siteyi bizimle paylaşırsanız sonuca ulaşabilirz.

ilginize teşekkürler.

merhaba,
şuanda deneme amaçlı kullandığım adresi özelden attım

home/koftenet/public_html/modules/cashondelivery dizinini ve alt dosyalarının CHMODlarını 644 yapıp tekrar denermisin. bu dosyalara yazılabilir hatası veriyor.

dediğiniz gibi dizini ve alt dosyaları 644 yaptım. tekrar denedim. bu kez aşağıda yazılı hatayı veriyor.

Forbidden
You don't have permission to access /modules/cashondelivery/validation.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Dosyaları kontrol ediniz ve 755 - 777 CHMOD larını deneyiniz.404 hatası dosyanın orda olmadığını bildirir.

cashondelivery klasörünü tekrar attım.
chmod ayarlarını sadece klasör için 755 yaptım.
şimdi sorunsuz çalışıyor.

yardımlarınız için teşekkür ederim.

zaten kurarkende diyor 755 Olucak diye. Bu Kapıda ödeme olayına girilicekse kargo ayarlarının fazla kurcalanmamasına dikkat edin. Ülkenin bölge seçimi olması lazım. Eklenene kargoda bölge boş bırakılmamalı felan. bilgi olsun diye söylüyorum sadece benim başıma geldi baya uğraştım sonra en temizi kurulumdan sonra sadece yabancı kargo üzerinde edit yapın silip yeni kargo oluşturmayın yani

Üst Alt