Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

[ÇÖZÜLDÜ] Ürün Detaylı Açıklama alanında resmin yanına yazı yazmak ?

murat güleç

Yeni Üye
Herkese merhabalar.

Öncelikle e-ticaret konusunda acemi olduğumu belirtmek isterim. Takıldığım bir konu hakkında sizlerden yardım beklemekteyim. Sorunum detaylı ürün açıklama sayfasında sol veya sağ taraflara bir resim ekleyip, resim yan üst hizasından açıklama yazmak ve açıklamanın resim altına kaydırmadan devam etmesini istiyorum. Çok uğraştım ama yapamadım.:( Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Admin panelde ürün detay kisminda iki blok kutu olustur. Bu iki blok kutunin birine resim digerine aciklama eklemek sureti ile yazinizin resmin yaninda gözükmesini saglayabilirsiniz

Admin panelde ürün düzenleme ekranında kısa açıklama alanına yazarsanız bu ürün detay kısmında fotoların sağına gelir.

Ekli dosyayı görüntüle 120
Yardımlarınız için teşekkürler. Resimde asıl yapmak istediğimi daha detaylı göstermek istedim. Şimdi bunu yapabilmem için sırasıyla neler yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 120
Yardımlarınız için teşekkürler. Resimde asıl yapmak istediğimi daha detaylı göstermek istedim. Şimdi bunu yapabilmem için sırasıyla neler yapmam gerekiyor?

bunu yapabilmek için komple bir resim eklemek yerine admin panelde ürün açıklamalarında büyük resim yerine ufak resimler ve yazılar eklemelisiniz.

Sorunu admin panel ürün detay kısmında 1 satır 2 sütun tablo ekleyerek çözdüm. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Üst Alt