Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

(Çözüldü) Ürün fiyatlarını göstermek istemiyorum

KraL

Yeni Üye
Merhabalar,

Ürün eklediğimde fiyatını görmelerini istemiyorum, sadece ürünlerin tanıtımın yapacağım sitede.
Orjinal temasını kullanıyorum prestanın, yardımcı olursanız sevinirim.

Cvp:Ürün fiyatlarını göstermek istemiyorum

Sadece fiyatların görünmemesini istiyorsan temanız/css/global.css dosyasını bir edit programıyla açın.

#center_column .products_block span.pricedisplay:block;
font-size:1.6em;
padding:0.5em 0;
text-align:center;

kodlarını css dosyanızın içinde bulunuz. font-size:1.6em; satırındaki 1.6em'i 0.0em olarak değiştirin.

Oradaki sepete ekle ve izle butonlarını kaldırmak içinde;

input.exclusive, input.exclusive_disabled, a.exclusive, span.exclusive {global.css (satır 519)
background-image:url(../img/button-medium_exclusive.gif);
}

input.exclusive, input.exclusive_disabled, a.exclusive, span.exclusive {global.css (satır 519)
background-image:url(../img/button-medium_exclusive.gif);

kırmızıyla işaretlenmiş yerleri css den siliniz.

input.button_mini, input.button_small, input.button, input.button_large, input.button_mini_disabled, input.button_small_disabled, input.button_disabled, input.button_large_disabled, input.exclusive_mini, input.exclusive_small, input.exclusive, input.exclusive_large, input.exclusive_mini_disabled, input.exclusive_small_disabled, input.exclusive_disabled, input.exclusive_large_disabled, a.button_mini, a.button_small, a.button, a.button_large, a.exclusive_mini, a.exclusive_small, a.exclusive, a.exclusive_large, span.button_mini, span.button_small, span.button, span.button_large, span.exclusive_mini, span.exclusive_small, span.exclusive, span.exclusive_large {global.css (satır 434)
background-position:left top;
background-repeat:no-repeat;
border:medium none;
color:black !important;
cursor:pointer;
display:block;
font-size:10px !important;
font-weight:bold;
height:18px;
line-height:18px;
text-align:center;
text-decoration:none !important;

kırmızıyla işaretlenmiş yeri 0px yapınız.

Deneyeceğim tesekkürler ilginiz için. Birde ben orjinal temada kategorilerimi ekledim hersey hazırladım. Baska bir tema indirip o temayı seçtiğimde kategorilerim gitti. Kategoriler kısmı boş kaldı. Nasıl düzeltebilirim?

Gitmemiştir, aynı db yi kullanıyorsan gitmemiştir. Yalnızca modullerden catagories modulunu kaldırmışsındır.

Hayır catagories modulunu kaldırmadım hiç ellemedim dahi..
Eski temaya geçince sorun düzeliyor. Ama ben indirdiğim temada olmuyor kategoriler yazmıyor..

Bu katagorileri göstermeyen tema hangi tema?

Ultimate Webshop teması

Denedim bende sorun yok calısıyor. Başka bir tema dener misin? Forumda temalar kısmına az önce bir tema ekledim. Onu indirip dener misin?

Link verirmisin baktım bulamadım ayrıca ben v1.1 versionunu kullanıyorum.

http://rapidshare.com/files/231085098/ali.zip.html

Hocam tema için cok tesekkürler fakat bu tema benim yapacağım siteye uygun değil. O dediğim temanın problemini cözebilirmiyiz?

Çözeriz ama hani bir şekilde görmem lazım. Sana tavsiyem. Ana sayfada gösterimde olan modülleri kaldır. Kategoriler, en çok satılanlar, ana sayfa editorü vs. vs. Sonra sadece kategorileri kur. Bak bakalım görünüyor mu?. Ve buraya bir resim atarsan iyi olur.

Holyone, cok teşekkürler fakat ben başka bir yol ile yaptım. Eğer bu hata ile karşılaşan arkadaşlar olursa onlar içinde anlatayım gerçi tema biraz daha değişik oldu ama yinede hoş bir görüntü oldu.

İndirdiğim bu Ultimate webshop temasının içindeki img ve css klasorlerini, prestashop un aynı klasorleri ile değiştirdim sorun düzeldi.

Ultimate webshop'da bir hata var diye hatırlıyorum ama senin bahsettiğin anlamda değildi. Neyse sorununun çözüldüğüne sevindim.

Bu dedigin şekilde yapıldıgında iletişim formundaki yolla butonuda kayboluyor bunu fark ettinizmi acaba? yada bu sorun sadece bendemi oldu? gerci ben başka bir şekilde o problemi çözdüm ama bi kontrol edermisiniz dedigim gibimi oluyor acaba?

Üst Alt