Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

[Çözüldü]Ürün Resimleri Arka Alanı

metalmilitian

Yeni Üye
merhaba ürün resmi eklediğimde resimlerin arka alanı siyah gözükmekte bunu nasıl değiştiririz
13_53_large.jpg

Cvp:Ürün Resimleri Arka Alanı

örnek link verseydin daha yardımcı olabilirdik.

loclde çalıştığım için link veremiyorum.ancak eklediğim resmin arka alanı siyah oluyor aslında orjina resim sadece beyaz alanlı ancak siteye resim ekeldiğimde, yukardaki resim gibi yeni bir resim oluşturuyor.

resminiz eğer gif ise arka planı transparan yani seffaf olabilir resminizi editlemenizi tavsiye ederim.

hayır gif değil zaten eklediğim resimin arka alanı beyaz olarak gözükmekte ancak siteye ekleme yaptıktan sonra yeni bir resim üretmekte.Yani eklediğim resimde de gözüktüğü gibi benim ekleidğim resme yeni bir arka alan atıyarak kaydediyor.

İlk postunda bu tip Mesajlar çok yersiz.

Link talebi ile problem daha rahat çözülebilir.

madem cevabını biliyosun ozaman lakırdı yapmada çözüm üret. sadece resimle olacak birşey olsa sorun olmazdı komut hatası sorunu varsa bunu ancak linkten görebilirsin. anlatabildimmi?.

sineweb yazan:
cenkgursu yazan:
örnek link verseydin daha yardımcı olabilirdik.

Arkadaşım sen bir Beyin uzmanına Görün.
Adam resim koymuş daha ne linki?

Ne komik ve ne cahil insanlarsınız yahu

bu sorunu yaşıyan yanlızca benmiyim ? Yardımcı olabilecek kimse yokmu ?

Kısaca soru şuydu uzatmaya ve linke gerek yok :angry: ürün arka plan resmini nereden düzenlenebilir.

ayarlar /resimler /tırnak resimleri yeniden oluştur diyerek bir dene olmazsa dosyalarda img klasorundeki boş resimleri jpg formatında tekrar aynı isimlerle oluştur.

teşekkür ederim cenkgursu dediğin gibi yaptım sorun çözüldü.

Üst Alt