Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

(çözüldü) Üye olurken zorunlu alanlar

canpacaci

Yeni Üye
Üye olunan sayfadaki ayarları nereden düzenleyebilirim? Zorunlu ayarları kaldırmam ve bazılarını değiştirmem sisteme ne kadar zarar verebilir?

Posta kodu bilgisinin pek gerekli olduğunu düşünmüyorum mesela bu satırı kaldırdığım vakit admin panelinde kullanıcı adresleri satırında bu bilgiyi çağırırken bilgiyi alamadığı için sistem hasar görür mü? Bu sebeple neleri değiştirmemiz gerekir?

Ayrıca şehir ülke ilçe olarak üç farklı soru var. Şehir el ile yazılıyor, ülke saçiliyor (tek aktif Türkiye olduğu için sorun yok) lakin ilçeler bölümünde (admin panelinde eyaletler yerine tüm illerimizi yazdım) tekrar şehirler listeleniyor. Ben bu seçeneği şehir olarak düzelttim bu seferde manuel şehir sorusu gereksiz kaldı. Nasıl düzenleyebilirim? Teşekkürler

Cvp:Üye olurken zorunlu alanlar

Sana saat 5 uzun bi cevap yazmıştım ekle yerine cevaplaya tekrar basında gitti herşey..

1- classes/adresses.php den
protected $fieldsRequired = array( 'lastname', 'firstname'); istemediğin yerleri kaldırabilirsin.
2-seninteman/authentication.tpl dosyasını da editleyerek adresses.php deki kaldırdığın yerleri kaldırabilirsin.
3- ilçe yerine seninteman/lang/tr.php den posta kodunu semt olarak değiştirirsen sorunun cozulur.

Üst Alt