Merhaba arkadaşlar, nerdeyse size 1 haftadır çözülemeyen mail sorunumla alakalı problemimi dile getirmek istiyorum. Hosting hizmetini hostgator dan alıyorum gayet memnunum, Prestashop konusundaki ihtiyacımı karsılayana kadar desem hostgator un da hakkını yemiş olmayım. Nerdeyse 1.1 den 1.3 betaya kadar kurmadığım sürüm kalmadı. Test mailleri, başarılı kurulum mailine kadar hepsi gidiyor fakat kaydolan bir üyenin kayıf şifre maili katiyen gitmiyor. 1 haftadır araştırıyorum hostgator diğer kişiler benzer bir durum yaşıyorlarmı merakda etmiyor değilim. Acaba benim dışımda kaç kişinin kayıf mail şifresi ulaşmıyor onuda merak ediyorum. Bu sorunu 10 kişiden kaçı yaşıyor yani? :laugh:
Yapmadığım SMTP ayarı değiştirmediğim dosya ayar konfigürasyon kalmadı. Sonuc aynı.
Ricam bu sorunu yaşayan bilen varmı? Çözümsüz bir sorun mu?
Bu sorunumu çözen arkadaşıma da 1 yıllık hosting ve 1 adet de domain adresi hediye edicem. O derece sıkıldım. Parasıyla çözüm sunana açığım. Yeterki bu sorunum çözülsün,
Teşekkürler
Yapmadığım SMTP ayarı değiştirmediğim dosya ayar konfigürasyon kalmadı. Sonuc aynı.
Ricam bu sorunu yaşayan bilen varmı? Çözümsüz bir sorun mu?
Bu sorunumu çözen arkadaşıma da 1 yıllık hosting ve 1 adet de domain adresi hediye edicem. O derece sıkıldım. Parasıyla çözüm sunana açığım. Yeterki bu sorunum çözülsün,
Teşekkürler