Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Çözülemeyen Mail Sorunu!

ttenergy

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, nerdeyse size 1 haftadır çözülemeyen mail sorunumla alakalı problemimi dile getirmek istiyorum. Hosting hizmetini hostgator dan alıyorum gayet memnunum, Prestashop konusundaki ihtiyacımı karsılayana kadar desem hostgator un da hakkını yemiş olmayım. Nerdeyse 1.1 den 1.3 betaya kadar kurmadığım sürüm kalmadı. Test mailleri, başarılı kurulum mailine kadar hepsi gidiyor fakat kaydolan bir üyenin kayıf şifre maili katiyen gitmiyor. 1 haftadır araştırıyorum hostgator diğer kişiler benzer bir durum yaşıyorlarmı merakda etmiyor değilim. Acaba benim dışımda kaç kişinin kayıf mail şifresi ulaşmıyor onuda merak ediyorum. Bu sorunu 10 kişiden kaçı yaşıyor yani? :laugh:
Yapmadığım SMTP ayarı değiştirmediğim dosya ayar konfigürasyon kalmadı. Sonuc aynı.

Ricam bu sorunu yaşayan bilen varmı? Çözümsüz bir sorun mu?

Bu sorunumu çözen arkadaşıma da 1 yıllık hosting ve 1 adet de domain adresi hediye edicem. O derece sıkıldım. Parasıyla çözüm sunana açığım. Yeterki bu sorunum çözülsün,

Teşekkürler

Cvp: Çözülemeyen Mail Sorunu!

Kullandığın mail uzantısı nedir her seferinde aynı mail adresinimi kullanıyosun. Sorunun Hosting firmanla ilgili gibi gözüküyor. Bazı hostlarda dediğin sorunu yaşayan arkadaşlar oldu

Cvp: Çözülemeyen Mail Sorunu!

STMP ayarlarıyla oynamalısın mail serves ismi yerine ip no'sunu yaz yeter
bende bu şekilde çözdüm

Cvp:Çözülemeyen Mail Sorunu!

aklımdan geçmedi değil. ama bi tek bunu denemedim. peki kurulu bi sistemde server ip adresini prestashop da nasıl değiştirebilirim? bu sorunum çözülürse domain ve hostun hazır magzaci çok teşekkürler şimdiden inş. çözülür

admin panelden ayarlar sekmesi sağdan ikinci ayarların alt sekmesinde email var ordan değiştirebilirsin

localhost ip adresini bulumadim :) mysql de localhost yaziyo

ip adresini hosting aldığın firmadan öğrenebilirsin ancak mail server ip adresim dersen yardımcı olurlar
ayrıca admin panelde yaptığın ayarlardan Port numarasını (587) yap inşallah olur çünkü aynı sorunları bizde yaşadık

smtp ayari mi yapiyim

sorun çözülemedi maalesef olmuyor çıldırmamak elde deil

Sorun hosting ile ilgili olduğu için düzelmiyor. Host değişimi yapmıştır arkadaşımız ve sorunu çözmüştür bilgilerinize ben sorunu incelemedim inceleyip çözümünü bulan ayrıntılı yazarsa diğer arkadaşlarımızada kardımcı olur. sadece bakıp geçmelyelim

evet sorun hostgator un sunucusuyla alakalıymıs, desteklemiyormus diyebilirim bu sorunu kökten halletmek için hosting değiştirdim. 1 haftada çözülemeyen sorun asla çözülemez :D

Üst Alt