Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Daha iyi olmaz mı?

KraL

Yeni Üye
Merhabalar;

Prestashop yönetici ve kullanıcılarına bir kaç önerim olacaktı bunları dile getirmek istiyorum.

Default tema cok sade, biraz daha görselleştirilse cok iyi olur.
Örneğin sitenin sağ blokuna bir Anket koyulsa cok daha ilgi çekici olur, Sol blok'a ise duyuru panosu(kayan yazı halinde) koyulabilirse siteye güzel bir görünüm vereceğini düşünüyorum
+ olarak sağ tarafta yeni ürünler bölümünde; yeni ürün eklendiğinde oradaki ürün linkinin üzerine gelindiğinde ürünün resmini gösterebilirmiyiz?
Ve kampanya modulu için ise; anasayfada sadece son eklediğin kampanyalı ürünü gösteriyor tüm kampanyalı ürünleri görmek için linke tıklamamız gerekiyor. Fakat, admin panelinden şöyle ayarlanabilir; ANASAYAFADA GÖSTERİLECEK ÜRÜN Adedi giriniz. Buradaki adet bölümüne örneğin 5 girdiğimizde anasayfada kampanya bölümünde 5 adet kampanya ürününün resmini ve bilgisini vermesi mükemmel olacaktır. Gibisinden.. Cünkü anasayfada 1 tane gösterilmesi, yine prestayı sade bir hale getiriyor.

Şu da siteyi güzel hale getirebilecek unsurlardan; Kullanıcı girişi paneli.
Örneğin sitenin sağ üst tarafında Sepet kutusu var; bence bu sepet kutusunun yerine Kullanıcı paneli eklenebilir. Kullanıcı siteye girdiğinde direk Kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapsın. Haa suanda şu şekilde, kullanıcı yukarıdaki Giris butonuna tıklıyor ve oradan giriş yapıyor. Demek istediğim giriş butonuna gerek kalmadan anasayfada kullanıcı adı ve şifre girme paneli yapılsa harika olacaktır.

Biraz fazla şey istiyorum belki fakat prestanın en iyi e-ticaret olma yolunca ilerlemesi için bence bunları göz ardı etmemek gerekir. Herkese kolay gelsin.

Cvp:Daha iyi olmaz mı?

Sevgili arkadaşım söylediklerin hepsi modüllerle geliştirilecek olaylardır yani prestashop için ne kadar modül geliştirirseniz o kadar verim alırsınız. ücretsiz dağıtılan sistemlerde bu tür eksiklikler olması gayet doğaldır zira herşeyi tek bir kişi yada bir ekip yapmış olsa bunu tabiki ücretli yaparlardı bizim amacımız burada bu tür eksiklikleri tek tek belirleyip gidermek

Cvp:Daha iyi olmaz mı?

Tabi ki öyle. Olması gerekenleri belirlemiş oldum.Hep beraber geliştireceğiz.

Üst Alt