Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Default Tema

ropsojidrax

Yeni Üye
Arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir husus var.Ücretli e ticaret sitesi kullanmak istemiyorum bu yüzden ya opencart yada presta kullanmak istedim.Defalarca kendi hostuma ıkısınıde kurdum kaldırdım ve presta kullanmaya karar verdim.Şimdi olay burada başlıyor.Prestaya satacağım ürünlerle alakalı ücretli bir tema almadan önce ücretsiz olanları indirip kendimce test edip gözlemlemek istedim.Bulduğum çok hoş temaları indirdim kimisi kuruldu,çoğunluğu tema sürümü uyumlu olduğu halde kurulmadı hata verdi ve istediğim performansı alamadım.Kurulanlarda da türlü sorun yaşadım yada demo sitesinde olduğu gibi olmadı görünmedi.Ve şimdi kendi kendime ya ücretli bir tema alsaydım da problem yaşasaydım diyorum!
Sizlere sormak istediğim şu.
Prestashop kullanmaya karar verenler ücretli tema alıpta mı kullanıyor bunun bu işin yolu yordamı bu mudur?Yada default temada satış yapmak zorundayız?Default temadan satış yapılamazmı yapan arkadaşlar varmı? Hevesim kırılmak üzere sanırım ücretli e ticaret sitelerine yöneleceğim.

Presta site kurulumunda kullanıcı hatalarının dışındakı hatalar hosting özellik ve kalite alakalıdır. Bu nedenle hosting özelliklerini bilmeyen arkadaşlarımız 7/24 destek veren kaliteli hosting kullanmaları gerekir. Zira forum moderatörleri özelliği bilinmeyen hostinglere kurulu prestashop site kurulum hatalarında çaresiz kalabilmektedir. Kusursuz hostingde çalışan prestashop hatalarına yardım, öneri ve çözüm desteği daha kolaydır

Üst Alt