atillairmak
Yeni Üye
Merhabalar; Her açtığım konuda belirttiğim gibi.. Sizlere Canı gönülden teşekkür ediyorum , Türkiye Presta Forumunda.. Bu platformda.. bizlere destek olan abilerimize Teşekkürlerimi sunuyorum.
Sizlerden öğrenmek istediğim şudur :
Birincisi Resimde Gözüktüğü gibi üye ol ! kısmını kaldırmak istiyorum.. üyeyi yanlızca ben ekliyebileyim.
Girişin böyle kalmasını istemekteyim.
[attachment=499]sorun1.png[/attachment]
Kasaya Git'e bastıktan sonra ise;
Şimdi abilerim , Benim burada yapmak istedğim şey ise , Müşteri siparişi versin gelsin alsın iki tık
yani kargoya yada diğer kurallara gerek duymamaktayım , yani bu bölümde
Mal tesliminde nakit ödeme Gibi bir seçenek verip , işaretlenip direk siparişin tamamlanmasını istiyorum.
[attachment=500]sorun2.png[/attachment]
Umarım.. istenebilir şeyler istemişimdir.. ilgi ve alakanız için şimdiden çok tşk ederim Hepinize hayırlı forumlar dilerim.
Sizlerden öğrenmek istediğim şudur :
Birincisi Resimde Gözüktüğü gibi üye ol ! kısmını kaldırmak istiyorum.. üyeyi yanlızca ben ekliyebileyim.
Girişin böyle kalmasını istemekteyim.
[attachment=499]sorun1.png[/attachment]
Kasaya Git'e bastıktan sonra ise;
Şimdi abilerim , Benim burada yapmak istedğim şey ise , Müşteri siparişi versin gelsin alsın iki tık
yani kargoya yada diğer kurallara gerek duymamaktayım , yani bu bölümde
Mal tesliminde nakit ödeme Gibi bir seçenek verip , işaretlenip direk siparişin tamamlanmasını istiyorum.
[attachment=500]sorun2.png[/attachment]
Umarım.. istenebilir şeyler istemişimdir.. ilgi ve alakanız için şimdiden çok tşk ederim Hepinize hayırlı forumlar dilerim.