Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Delivery Slips ve Credit Slips nedir?

estainfo

Yeni Üye
Delivery Slips (Taşıma Slibi) ve Credit Slips ne demek ?

Nette araştırdım fakat kullanım örneğine rastlayamadığım için ne olduğunu anlayamıyorum.

Deneyimli kullanıcılardan birisi örnekle açıklarsa memnun olurum.

Kolay gelsin.

Soru sorulalı uzun zaman geçmiş ama cevap vereyim: Kredi Dekontları demek, yeniyim ama anladığım kadarıyla bu bir müşteri herhangi bir sipariş verdikten sonra siparişinden vazgeçerse ödediği para karşılığında hesabına kredi atanıyor. Veya iade ürünlerin bedelleri bu şekilde geri yükleniyor...!

(PrestaShop'u incelemeye yeni başladım, güzel bir açık kaynak çalışması fakat malesef ülkemizde pek randımanlı gelişmiyor gibi geldi bana, mesela hazır bulunabilen türkçe dil çevirileri felaket durumda)

Buradakilerde slips = dekontlar demek

Soru sorulalı uzun zaman geçmiş ama cevap vereyim: Credit Slips, yani Kredi Dekontları demek, yeniyim ama anladığım kadarıyla bu bir müşteri herhangi bir sipariş verdikten sonra siparişinden vazgeçerse ödediği para karşılığında hesabına kredi atanıyor. Veya iade ürünlerin bedelleri bu şekilde geri yükleniyor...!

(PrestaShop'u incelemeye yeni başladım, güzel bir açık kaynak çalışması fakat malesef ülkemizde pek randımanlı gelişmiyor gibi geldi bana, mesela hazır bulunabilen türkçe dil çevirileri felaket durumda)

Eğer bulabilsek gönüllü arkadaşlar Çok iyi tercümeler yapabileceğiz ama eskisi kadar kimse ortalığa desteğe vermeye gönlü olmuyor. 1.4.7.3 TR için destek vericekler forumda ilgili konu bekliyor 2 haftadır 1 arkadaş başvurdu şu ana kadar.. isteyenler konuya mesaj atarak katılabilir

Üst Alt