Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Demo Muzik Listesi Oluşturma

yescudan

Yeni Üye
Merhaba

Mizik satış sitesi oluşturdum presta ile

yapmak istediğim ürün tanıtım bölümünde bir tag açarak demo müzik list oluşturmak buradaki player sayesinde albumdeki güzel bir iki parçanın demosunu yayınlamak istiyorum bu mümkün müdür acaba ?

önerile bekliyorum

sürci lisan etti isek affola

Cvp: Demo Muzik Listesi Oluşturma

tablara eklemek istiyorsan ve bunu her üründe yapmak istiyorsan bayağı bir uğraştırır. onun yerine ürün inceleme ekranında detay yazısında youtube linki verebilirsin. yada aynı dosyayı sitende bir klasörde toplarsın oranın linkinide verebilirsin detay kısmında.. İsteğin bu tarz birşeydi değilmi

Değerli görüşleriniz için tşkler.

Önerinizi en sona saklamıştım aslında

benim burada hedefim 2 farklı şekildedir şöyle ki

1 DEMO ALBÜM (sekmesi)
a) her ürün için müzik bir adet değil albümde bulunan birden fazla müzigi bir playerde seçileni oynatma şeklinde yapmak istiyorum

2 ÜRÜN HABERLERİ (sekmesi)
a) Albümle ilgili yazılı ve görsel basında çeşitli haberler çıkıyor ürün içerisine yeni açacağım bir başlıkla da o haberle ilgili bir miktar metin veya video ile haber sayfasına link eklemek

BİLGİ VE DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

SELAMETLE

ararken böle bir şey buldum aslında bu benim istediğim temelini oluşturuyor

fakat bu özelliği nereden bulabilirim
yardım ve öneri bekliyorum

selametle

http://www.youtube.com/watch?v=UR0MELBbcvI

evet bu eklenti işini görebilir videoda adres verilmiş sanırım ücretli

bende site açılmıyormuş meğer sonradan fark ettim

100 arjantin paundu 40tl falanmış

güzel uygulama olmasa alacağız acaba aldığımız eklentiyi sadece bu domain için mi kullanıyoruz ürünümü alıyoruz bilen var mı acaba ?

birde Extra Tabs v1.0 diye bişi buldum ama kullanamadım bu uygulamayı nasıl eklendigini bilen varmı

son bir soru daha arkadaşlar

müzik cd kargo ile gönderildiği zaman şu fiyat download edip alırsanız şu fiyat demek istiyorum acaba
download link gizleyip ödemeden sonra göstersem ve bir kereye mahsus download edebilme gibi bir özellik var mı acaba

değerli görüşleriniz için şimdiden tşkler

selametle

Kargo olayı için Şunu yapabilirsin.
her müzik ürünü için ücretli olarak ürünün dosyasını ürüne eklersin birde ürünün kırmızı mavi renk seçeneği varmış gibi teslimat seçeneği eklersin tabi ordada istediğin gibi fiyat seçeneği mevcut

Extra TABs ı denemedim burdan paylaşırsan argesini yapabiliriz.

mrb

kombinasyonlardan

dijital
gerçek ürün
diye iki farklı departman yaptım
fiyatlarını istedigim gibi ayarladım

fakat dijital üründe kargo üçreti olmamasın istiyorum

aynı zamanda
ürün içerisinde Bu ürün indirilebilir ürünmü diyen yere gereklı dosyayı download ettim fakat
dijital üründe siparış onayından sonra bu link göstermeyı ve gerçek üründe kargo bedeli gelip download link gelmemesini nasıl saglamaya bilirim

baya yol kat ettim bunu aşarsam bu sistem kullana bilecegim

lütfen bir bilgi verirmisiniz tşkler

bunun için aslında bayağı bir uğraşmak gerekebilir.. En kısa çözüm olarak İndirmeler için ücretsiz bir kargo tanımlamanız daha doğru olur

Üst Alt