e-ticaret sistemini bırakalım bir kenara web site nedir web site nasıl yapılır 2 ay öncesine kadar bilmiyodum çalışdığım bir telefon dükkanında web site kurmak için bu işe yöneldim ve karşıma prestshop çıktı forumlarda bir sürü e-ticaret yazılımları altyapısı bulunuyodu ama prestshop türkçe destek vermesi ayrı bir olaydı
bu sayede prestshop ile tanışdım hiç bir şey bilmeme rağmen açılan konulardan yazılanlar çizilenlerden birşeyler öğrenmeye çalışdım forumda veya destek veren admin arkdaşımız ve mcdaim. fazla abartmadan takıldığım yerlede destek almaya çalışdım saolsunlarki çok yardımcı oldular dreamweaver ile kod düzenlemeyi öğrendim sıfırdan verdiğniiz desteklerle bir site yapmaya başardım şuhan hala eksikleri olsada
yavaş yavaş düzeltmeye calışıyorum
tekrar dan emeğe gecen herkeze teşekür eder sonsuz saygılarımı sunarım
buda yapmaya çalışdığım bir web site www.gungorbilisim.com
arkadaşlarıma bir tavsiyem olcak
bu işe yeni başlayanlar varsa benim gibi ilk başda hiç birşey bilmiyorlarsa umutlarını kaybetmesinler gercekden yapmak ve başarmak istiyorsanız bunu yapabilirsiniz sadece biraz araştırmanız ve kendiniz birşeyler yapmalısınız
bu sayede prestshop ile tanışdım hiç bir şey bilmeme rağmen açılan konulardan yazılanlar çizilenlerden birşeyler öğrenmeye çalışdım forumda veya destek veren admin arkdaşımız ve mcdaim. fazla abartmadan takıldığım yerlede destek almaya çalışdım saolsunlarki çok yardımcı oldular dreamweaver ile kod düzenlemeyi öğrendim sıfırdan verdiğniiz desteklerle bir site yapmaya başardım şuhan hala eksikleri olsada
yavaş yavaş düzeltmeye calışıyorum
tekrar dan emeğe gecen herkeze teşekür eder sonsuz saygılarımı sunarım
buda yapmaya çalışdığım bir web site www.gungorbilisim.com
arkadaşlarıma bir tavsiyem olcak
bu işe yeni başlayanlar varsa benim gibi ilk başda hiç birşey bilmiyorlarsa umutlarını kaybetmesinler gercekden yapmak ve başarmak istiyorsanız bunu yapabilirsiniz sadece biraz araştırmanız ve kendiniz birşeyler yapmalısınız