Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Emeğe gecen herkeze çok teşekürler

by_hkn

Yeni Üye
e-ticaret sistemini bırakalım bir kenara web site nedir web site nasıl yapılır 2 ay öncesine kadar bilmiyodum çalışdığım bir telefon dükkanında web site kurmak için bu işe yöneldim ve karşıma prestshop çıktı forumlarda bir sürü e-ticaret yazılımları altyapısı bulunuyodu ama prestshop türkçe destek vermesi ayrı bir olaydı

bu sayede prestshop ile tanışdım hiç bir şey bilmeme rağmen açılan konulardan yazılanlar çizilenlerden birşeyler öğrenmeye çalışdım forumda veya destek veren admin arkdaşımız ve mcdaim. fazla abartmadan takıldığım yerlede destek almaya çalışdım saolsunlarki çok yardımcı oldular dreamweaver ile kod düzenlemeyi öğrendim sıfırdan verdiğniiz desteklerle bir site yapmaya başardım şuhan hala eksikleri olsada
yavaş yavaş düzeltmeye calışıyorum

tekrar dan emeğe gecen herkeze teşekür eder sonsuz saygılarımı sunarım

buda yapmaya çalışdığım bir web site www.gungorbilisim.com

arkadaşlarıma bir tavsiyem olcak

bu işe yeni başlayanlar varsa benim gibi ilk başda hiç birşey bilmiyorlarsa umutlarını kaybetmesinler gercekden yapmak ve başarmak istiyorsanız bunu yapabilirsiniz sadece biraz araştırmanız ve kendiniz birşeyler yapmalısınız

Cvp: Emeğe gecen herkeze çok teşekürler

Tebrik ederim. Zamanla kendinizi dahada gelistireceginizden eminim.

Kendini gelistirme konusunda size katiliyorum. Soru-cevap sekli ile biraz ezbercilik oluyor ve gelisime pek katkisi olmuyor. En güzeli deneme-yanilma yöntemidir. Önce arastirmak gerekir. Arastirirken insan bir cok yeni seylerde ögrenmektedir.Son care destek almak olmalidir.
Bol kazanclar

Cvp: Emeğe gecen herkeze çok teşekürler

Desteğimiz ile ilgili güzel yorumun için teşekkür ederim aslında açtığın konu büyük bir konu insanlar forumumuzda aldıkları desteği ve başarılarını yazmadıkları için sitemizden ve bu PrestaShop'dan uzak duruyorlar.. Her ne kadar by_hkn gibi yazılırsa bu siteden aldığınız desteği ve yaptığınız siteleri o zaman daha da çok tutulacaktır ve daha çok gelişecektir size verdiğimiz destek.

Üst Alt