Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası

androjenex

Yeni Üye
Arkadaşlar Aşağıdaki Resimdede Belirttiğim Gibi Favorilere ekle derken Türkçe Karakter Hatası İle Karşılaşıyorum bu sorunu gidermek için hagi dosyadan değişiklik yapmalıyım şimdiden teşekkürler...
3436.jpg

Cvp: Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası

modules / blocklinks klasöründe tpl dosyasında bu dosyaların linkleri olacaktır. Ancak çeviriler bölümünden bu dğeişikliği yaparsanız daha verimli olacaktır.

dediğiniz yere girdim ama hiçbir şekilde düzeltme sağlayamadım. Tam Tersi sitenin görünüşü yani üst bölüm değişti..

Orjinalden modules klasöründeki o klasörü direk kopyalayın ve tercümeler ekranından bu kelimeyi bulup tekrar ekleyin

Cvp:Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası

Benim Burda Anlamadığım şey favorilere ekle'ye tıklarken karşıma gelen pencerede site adının tr karakter çıkmaması. Sizin dediklerinizi uyguladım hiç bir değişiklik olmadı. Kesin Çözüm yolu yok mu?

Bu konu hakkında detaylı Bilgi verecek kimse yoq mu?

modules/blocklinks modülü içindeki tpl dosyalarındaki linkleri elle düzenleyebilirsiniz

Re: Cvp:Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası

blocklinks modülü ile ne alakası war anlamadım blockpermanentlinks modülü olması gerekmiyor mu?

Cvp: Re: Cvp:Favorilere Ekle Tr Karakter Hatası

kusura bakma bütün modülleri aklımda tutuyorum ve sizlere cevap yazarken bazen unutkanlık olabiliyor. Afedersiniz.. Sorunun çözümüne gelince TPL dosyaları javakodları çekilirken UTF 8 ile kodlanmadan okunuyor bunun bir alternatifi yok sitenin dediğin modül kılasörünün içindeki java kodunu <?php echo ile açılan tek satırlık sütunu kaldırıp el ile önce türkçe karakterli olarak gir olmaz ise ingilizce karakterler ile elle girerek düzeltebilirsin.

önemli değil olur o kadar karmaşıklık... Yalnız blockpermanentlinks modülü içinde <php echo ile alaka hiçbir kod göremedim acaba başka bir modülümü kast ettiniz :D

Üst Alt