Merhaba arkadaşlar, askerden yeni geldim ve kendi alanımda iş bulma problemi yaşıyorum. Birgün kardesimle bu online alisveris sitelerini konusurken sakayla karısık bizde yapalım nasıl oluyor falan diye konustuk ve benim kafama takıldı. Neyse biraz arastırmam dan sonra bu prestashop scriptini ve 1-2 script daha abuldum ve prestayı tercih ettim. Yavas adımlarla ilerledim ve işsiz bir şekilde bos durmaktansa yapabilecegim seyleri arastirdim ve kendimce ticari olarak satiş yapabilecegim birseyler buldum. Siteyi bugun itibariyle yayınladım, henuz müsterim yok ama bir umut ilerleyebilecegimi dusunuyorum
Sattıgım ürünler yurt dışındaki temasım sayesinde temin edilecek ve gönderilecek. Sitenin ana sayfasınada bu konuda güzel bir açıklama ekledigimi dusunuyorum. Profesyonel olmadıgım kesin, hatalar eksiklikler mutlaka vardır. Olumlu olumsuz yorumlarınızı ekliyorum.
www.secmekserbest.com
Sattıgım ürünler yurt dışındaki temasım sayesinde temin edilecek ve gönderilecek. Sitenin ana sayfasınada bu konuda güzel bir açıklama ekledigimi dusunuyorum. Profesyonel olmadıgım kesin, hatalar eksiklikler mutlaka vardır. Olumlu olumsuz yorumlarınızı ekliyorum.
www.secmekserbest.com