Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim istediğim işlem
$230,00 + KDV
yazman istiyorum fiyatlara bunu nasıl ve nerden yapa bilirim
yani vergisiz yaptıgımda fiyat + KDV diye gözükmeli
vergisiz seçeneğinde $230.00 + KDV yapamazsın muhakkak kdv oranı belirlemelisin. aynı fatura keser gibi artı kdv li fiyat belirteceksen toplam fiyatı kdv oranını hesapladıktan sonra yazıp kdv oranını seçetiğinde istediğin fiyata gelecek ve ürünler sayfasında net ücret belirecektir.
Örnek: 188.4+ KDV %18 =230 gibi
teşekkür ederim ama ben KDV düzenlemesini biliyorum.problem bu degil benim istedigim fiyatların sonunda + KDV yazması
coğu shop sitelerinde + KDV yazıyor.prestashop da bu yazmıyor bu nedenle siteye ilk giren ziyaretci ana sayfada kdv'li fiyatı görüyor ama bunun kdv fiyatı odugunu bilmiyor
işte sorun bu ziyaretci ürünün diger sitelerdeki ürünlerden pahalı oldugunu düşünüyor
Admin panelde -> ayarlar -> ürünler ekranında "Vergi miktarını ürün sayfasında görüntüle:" değerini evet olarak işaretleyin. "KDV Hariç" tanımı ve ürün fiyatını getirmekte çevirilerden kendinize göre "+ KDV" olarak düzenleyebilirsiniz.
"Admin panelde -> ayarlar -> ürünler ekranında "Vergi miktarını ürün sayfasında görüntüle:" değerini evet olarak işaretleyin. "KDV Hariç" tanımı ve ürün fiyatını getirmekte çevirilerden kendinize göre "+ KDV" olarak düzenleyebilirsiniz."
Hangi panelden nasıl yapıyorsunuz. Yok öyle birşey.
Özellikle yeni versiyon için bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen.