Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Flower Theme v2

bera_ramazan

Yeni Üye
Prestashop 1.4 için çiçekçi teması.

Özellikler

1.) Ana Sayfada Vitrin slayt haline getirildi

2.) Ürünlerin dizilişi ve görünümü yeniden düzenlendi

3.) Ana Sayfada iki kategori görünme olanağı eklendi

4.) Açılır kategori menüsü eklendi

5.) Ana Sayfaya reklam koyabilme olanağı

6.) Dinamik Arama

flower-theme-v2-ps14.jpg

Boyut: 1.83 MB ve Psd Dosyaları

Live Demo:http://presta.gozdesm.com/demo15
Satın Al:http://presta.gozdesm.com/48-flower-theme-v2-ps14.html

Browser: ie7+, Firefox2+, Opera 6+, Chrome, Safari, Konqueror2+, Netscape6+ ve diğer browserlere uyumludur.

Cvp: Flower Theme v2

Çok başarılı bir çalışma olmuş Ramazan eline koluna aklına sağlık..

Öncelikle emeğinize sağlık inanılmaz beğendim temayı ve hemen indirip yüklemek istedim ama ne yaptı isem başaramadım :( tema yüklendikten sonra üzerinde hiç bir değişiklik yapamıyorum malesef kategori olusturamıyorum olanları değiştiremiyorum ben bir yerde hata yapıyorum ama nerde bulamıyorum :( temanın nasıl yüklendiğini kısaca burda anlatabiilirmisiniz rica etsem

Öncelikle emeğinize sağlık inanılmaz beğendim temayı ve hemen indirip yüklemek istedim ama ne yaptı isem başaramadım :( tema yüklendikten sonra üzerinde hiç bir değişiklik yapamıyorum malesef kategori olusturamıyorum olanları değiştiremiyorum ben bir yerde hata yapıyorum ama nerde bulamıyorum :( temanın nasıl yüklendiğini kısaca burda anlatabiilirmisiniz rica etsem

merhabalar bu tema ile ilgili değildir. Admin panelinden kategori ekleme işlemi yapıcaksınız.

Merhabalar öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürederim.Katagorileri düzenliyorum kurulum aşamasında düzenlediğimde verim alıyorum hepsi ayarladığım gibi oluyor daha sonra bu temayı yükleyip tekrar düzenliyorum yada yapılandırıyorum diyeyim ben buna fakat siteye gittigimde malesef sitede değişmiyor ne yaptı isem admin panelinden tüm ayarları yapmama rağmen değiştiremedim kaldı ki resimlerde değişmiyor mesela normal sitede çiçek resimleri var iken admin panelindeki slaytta dahil olmak üzere tüm resimler kurulum aşamasındaki resimler oluyor değiştirdiğimde sitemde çalışmıyor hala aynı resimler kalıyor indirdiğim tema bozuk olma olasılıgı varmıdır acaba en son bu geldi aklıma ama dülşününce bozuk olsa yüklenmez gibimede geliyor.dosyayı dışarıda düzenliyorum slayt kısmını diyelimki kendi resimlerimi ekliyorum tekrar sıkıştırıp yüklemeye kalktığımda bozuk yapılandırma diyor( en ince ayrıntısına kadar pikselinden ismine kadar düzenliyorum bu arada resimleri )sadace 3 resim koyuyorum epi topu tekrar zipleyip yükleyemiyorum ramak kaldı kafayı sıyırıcam sabahlara kadar denemediğim şey kalmadı ama bişiyi kaçırıyorum da neyi bulamadım.

bu arada mesela Ana sayfa menü üstünde yazan "çok satılanlar" yada "Fiyatı Düşenler" diye admin panelinde arattığımda yazılı yeri de bulamıyorum arama sonucu bulunamadı diyor.

bu arada mesela Ana sayfa menü üstünde yazan "çok satılanlar" yada "Fiyatı Düşenler" diye admin panelinde arattığımda yazılı yeri de bulamıyorum arama sonucu bulunamadı diyor.

Kusura bakmayın uzun bir süredir foruma bakamadım yeni gördüm.

Tercümeler kısmından tüm metinleri modifiye edebilirsiniz.

Kusura bakmayın uzun bir süredir foruma bakamadım yeni gördüm.

Tercümeler kısmından tüm metinleri modifiye edebilirsiniz.

Üst Alt