Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Footer Sorunu(Çözüldü)

tim07z

Yeni Üye
arkadaşlar bi sorunum daha ana sayfada özel ürünlere örneğin 7 ürün eklediğim zaman footer ın üstüne yazıo bunu nasıl düzeltebilirim

Cvp:Footer Sorunu

Kullandığınız temanın CSS dosyalarından kaynaklanıyor. Orjinal temada bu tip sıkıntılar bulunmamaktadır.

hımmm tamam işte css in hangi bölümünden düzeltebilirim peki

Aynı problemi bende yaşıyorum henüz bir çözümünü bulamadım ama sen center_column_product_block bu tip tanımlara ait değerlerde deneme yanılma ile bulabilirsin. benim bu tip şeylere pek vaktim yok. çalışma kısmında kimler yardım eder dedik kimseden ses çıkmayınca bu tip şeyler sakmış oldu.

walla hemen hemen 1 hafta oldu css de değiştirmedim kod kalmadı ama bi türlü bulamadım walla bu takıntım oldu resmen bunu kesin yapmam gerekio benden önce bulupta yazarsanız çook iyi olur :):):)

yardımlarınız için teşekkür ederim.

tamam arkadaşlar ben sorunu hallettim.

Çözümü burdan paylaşırsan sonradan bu problemi yaşayanlar problemi çözebilirler.

tamam hemen sorunun çözümünü sölüyorm.

şimdi bu footer bölümü right column kısmına ve left column kısmına otomatik olaraktan çalışıo yanlız center column bölümüne otomatik olaraktan çalışmıo bunun için kullanmış olduğumuz temanın css klasöründeki global.css'den

satır 199 yane ;

#left_column, #center_column, #right_column {
float:left;

bölümünün hemen altı

width: auto;

eklersek sorunumuz çözülmüş olur.

Üst Alt